Coronavirus Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, nemen wij maatregelen rond de bezorging van auto’s.Meer informatie

Blauwendaal: de samenwerking met auto.nl

Auto.nl, een webshop in auto’s. Zonder verkopers, zonder showrooms en zonder demomodellen. ‘Hóe dan?’, horen we je denken. Dat kan door slim samen te werken, met Blauwendaal bijvoorbeeld.

Auto’s op auto.nl bieden we je aan in samenwerking met de Louwman Group en de Broekhuis Groep. Alle auto’s zijn geïmporteerd of aangekocht door vestigingen van Blauwendaal, Rüttchen, Louwman, Broekhuis of BV NIMAG.

Als je ‘Peugeot’ zegt, zeg je ‘Blauwendaal

Blauwendaal is officieel Peugeot-dealer in de regio Groot-Rotterdam. De deuren van zeven vestigingen staan wagenwijd voor je open als je een nieuwe of tweedehands Peugeot op het oog hebt. Is je Peugeot toe aan onderhoud of is een reparatie nodig? Ook dan is Blauwendaal jouw plek.

Blauwendaal: onderdeel van de Louwman Dealer Group

Blauwendaal is onderdeel van de Louwman Dealer Group, net zoals onder andere Rüttchen. De Louwman Group is al ruim 90 jaar één van de belangrijkste ondernemingen in de Nederlandse sector. Sinds 2013 is Louwman volledig eigenaar van auto.nl. Doordat er nu een groot netwerk is van dealers, heeft auto.nl een breed aanbod van nieuwe en gebruikte auto’s. Ook om service, garantie en onderhoud hoef je je geen zorgen te maken. Genoeg vestigingen van dealers die jou met open armen ontvangen.