image/svg+xml Louwman Created with Sketch. icon-checked icon-document 5B3F2C90-278E-45DB-8AA9-3BD22C3DA5BC phone-icon icon-filter Louwman Created with Sketch. icon-readmore icon-dilevery 602D7FAA-55E3-474B-949F-2F504E2A2A55 Shape

Blauwendaal: de samenwerking met auto.nl

Auto.nl, een webshop in auto’s. Zonder verkopers, zonder showrooms en zonder demomodellen. ‘Hoe dan?’, horen we je denken. Dat doen we door slimme samenwerkingen, met Louwman Peugeot bijvoorbeeld. Dat is de dealer die tot voor kort onder de naam Blauwendaal opereerde.

Peugeot en Blauwendaal zijn voor altijd met elkaar verbonden

Louwman Peugeot was tot voor kort bekend onder de naam Blauwendaal. Het is de officiële Peugeot-dealer in de regio Groot-Rotterdam. De deuren van zeven vestigingen staan wagenwijd voor je open als je een nieuwe of tweedehands Peugeot op het oog hebt. Is je Peugeot toe aan onderhoud of is een reparatie nodig? Ook dan is Louwman Peugeot jouw plek.

Louwman Peugeot: onderdeel van de Louwman Dealer Group

Louwman Peugeot is onderdeel van de Louwman Dealer Group, net zoals Blauwendaal dat was. De Louwman Group is al ruim 90 jaar één van de belangrijkste ondernemingen in de Nederlandse sector. Sinds 2013 is Louwman volledig eigenaar van auto.nl. Doordat er nu een groot netwerk is van dealers, heeft auto.nl een breed aanbod van nieuwe en gebruikte auto’s. Ook om service, garantie en onderhoud hoef je je geen zorgen te maken. Genoeg vestigingen van dealers die jou met open armen ontvangen.