image/svg+xml Louwman Created with Sketch. icon-checked icon-document 5B3F2C90-278E-45DB-8AA9-3BD22C3DA5BC phone-icon icon-filter Louwman Created with Sketch. icon-readmore icon-dilevery 602D7FAA-55E3-474B-949F-2F504E2A2A55 Shape

Broekhuis: sinds 2018 een goede samenwerking

We kopen bijna alles online. Van onze kleding tot ons eten en van onze vakanties tot aan auto’s. Jawel: in dé webshop voor auto’s. Maar wie zitten er achter auto.nl? Is dat allemaal wel te vertrouwen? Hoe komen we aan al die auto’s?

Auto.nl ging in 2018 een samenwerking aan met Broekhuis Groep. Doordat auto.nl geen eigen showrooms heeft, is het nodig om samen te werken met dealers die de auto’s wel hebben staan. Auto.nl is onderdeel van Louwman Group en biedt nu bijna alle automerken aan. Auto.nl is dus geen platform waarop iedereen maar gewoon auto’s te koop kan zetten.

De Broekhuis Groep

Broekhuis zag in 1932 het levenslicht. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een dealerholding in Midden-, Oost- en Noord-Nederland. Broekhuis vertegenwoordigt maar liefst 13 automerken: Audi, BMW, Fiat, Ford, Jaguar, Land Rover, MINI, Opel, Peugeot, SEAT, ŠKODA, Volkswagen en Volvo. Met maar liefst 50 vestigingen is er bijna altijd wel eentje in de buurt. Zelfs ondanks dat Broekhuis niet door heel Nederland zit.

Auto toch even bekijken?

Wil je een auto die je vond op auto.nl toch graag eerst even in het echt bekijken? Dat kan altijd. Dus ook gewoon als ‘ie in een showroom van Broekhuis staat. Bekijk op de pagina van de specifieke auto waar de bolide staat en ga er gerust even langs.