Coronavirus Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, nemen wij maatregelen rond de bezorging van auto’s.Meer informatie

Een passend aanbod auto's voor iedereen én dichtbij huis

Een nieuwe auto kopen is al zo’n klus. Bedenken welke auto je wil, de auto bekijken, een proefrit maken, onderhandelen over de prijs… best tijdrovend. Daarom is dichtbij een auto kopen wel een pre voor velen.

Dichtbij een auto kopen is fijn, maar dan moet je droomwagen toevallig te koop staan en dan ook nog eens in de buurt. Wist je dat het niet meer nodig is om überhaupt de deur uit te gaan voor de aankoop van je nieuwe wagen?

Alle auto’s áltijd dichtbij

Op auto.nl vind je een breed aanbod van auto’s. Van nieuw tot tweedehands, van sportief tot familiewagens. En het fijne daaraan is dat ze online te shoppen zijn. auto.nl is dé webshop op het gebied van auto’s. Het is een kwestie van kiezen, klikken, karren. Alle auto’s laten we zo goed mogelijk aan je zien: van foto’s tot onderhoudsrapporten. Die deukjes en krasjes? Poetsen we niet weg, vergroten we juist voor je uit. Mocht je toch per se de auto in het echt willen zien, dan vind je op de specifieke pagina van jouw droomwagen de plek waar ‘ie staat. En je bent altijd vrij om alvast een verliefde blik op je toekomstige auto te werpen.

Letterlijk en figuurlijk binnen handbereik

Soms is de auto van je dromen net een tikkie boven je budget. Wist je dat we bij auto.nl altijd de laagste prijs bieden? Je hoeft dus niet te onderhandelen, want het is al een bodemprijs. Doordat wij geen showrooms hebben en ook geen bijbehorende verkopers, zijn onze kosten lekker laag. Dat voordeel geven we aan jou. Dat betekent dat gebruikte auto’s gemiddeld 3% goedkoper zijn en nieuwe auto’s tot wel 9% goedkoper. Je droomwagen binnen handbereik.

Jouw auto gratis thuisbezorgd

Heb je je keus gemaakt? Mooi. Binnen 5 werkdagen komen we je auto bij je thuis bezorgen. Of ergens anders. Waar koffie is, komen wij. Nu is het aan jou om een proefrit te maken. Ook fijn: dat is dus in de omgeving die je kent. We rijden trouwens ook een rondje met je mee, als je dat wil. Leggen we je alles uit over al die technische snufjes en stellen we ook je navigatiesysteem voor je in. Bevalt je auto om wat voor reden dan ook niet? Nemen we hem gewoon weer mee terug. Jij krijgt je aankoopbedrag weer op je rekening gestort en dat allemaal zonder lastige vragen. Heb je de auto in eerste instantie blij aangenomen en bedenk je je binnen 14 dagen toch nog? Ook dan halen we de auto zonder morren bij je op.