Coronavirus Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, nemen wij maatregelen rond de bezorging van auto’s.Meer informatie

Auto-advertentie op het oog? Laat hem gratis beoordelen

Blijf je deze zomer thuis? Dan is het misschien in je opgekomen om je vakantiegeld aan een auto te besteden. Prima plan, vinden wij van auto.nl natuurlijk. Maar ja, dat zal elke autoverkoper zeggen. Dus wat is onze mening waard? Nou, toch meer dan je denkt.

Wij zijn 100% eerlijk over onze auto’s. Maar we weten ook dat er veel miskopen gedaan worden. Je moet namelijk best wat van auto’s weten om er zeker van te zijn dat je een goede aankoop doet.

In plaats van alleen reclame te maken voor onszelf, hebben we het daarom eens omgedraaid: we kijken tijdelijk met je mee naar auto’s die buíten auto.nl worden aangeboden. Tot eind juni kun je een door jou gevonden deal met onze kennis laten beoordelen. Gratis en voor niks.

johan (1)

Dus heb je een advertentie op het oog? En heb je je daarvoor nog niet aangemeld? Meld hem hieronder aan, dan bekijkt onze expert Johan hem met haviksogen. Hij weet exact waar hij op moet letten en zal net zo kritisch zijn als bij onze eigen auto’s. Nou ja, op afstand dan.

Is het een goede deal, met goede voorwaarden? Dan zegt hij het eerlijk. Je kunt dan met een gerust hart kopen. Kan het beter? Dan hoor je het ook. En dan doen wij natuurlijk een suggestie voor een betere deal via auto.nl. Want die hebben we vast en zeker. Maar: alles vrijblijvend.

Waag een kansje, en stuur ons een bericht. Je hebt niets te verliezen – behalve dan die miskoop.Let op: Johan beoordeelt je ingestuurde advertentie zo eerlijk en volledig mogelijk. Maar het blijft een beoordeling op afstand, en alleen op basis van gegevens die ter beschikking zijn gesteld. We kunnen daarom in geen geval garanderen dat de betreffende auto technisch in orde is. Je kunt dan ook geen rechten ontlenen aan een beoordeling.