image/svg+xml Louwman Created with Sketch. icon-checked icon-document 5B3F2C90-278E-45DB-8AA9-3BD22C3DA5BC phone-icon icon-filter Louwman Created with Sketch. icon-readmore icon-dilevery 602D7FAA-55E3-474B-949F-2F504E2A2A55 Shape
  • Home
  • Blog
  • Is een auto online kopen veilig?

Is een auto online kopen veilig?

Je kijkt één uitzending van Opgelicht?! en je twijfelt aan de hele mensheid. Snappen we. Dat je je daarom afvraagt of online een auto kopen veilig is, snappen we dus ook. Bij auto.nl garanderen we je dat het online aanschaffen van je nieuwe bolide 100% veilig is. Betrouwbaar ook. Omdat het ons erom gaat dat jíj helemaal tevreden bent.

Grote kans dat het online kopen van je auto veiliger is dan bij menig autodealer. Je hoeft geen verstand te hebben van auto’s. De gok wagen dat de auto na een paar honderd kilometer niet meer doet wat je wil? Totaal onnodig. En bij auto.nl weet je precies wat je betaalt en waarvoor. We bieden je de laagste prijs, dus onderhandelen is niet nodig.

Garantie bij online aanschaf van je auto

Bij auto.nl heb je keus uit nieuwe en gebruikte auto’s. En bij beide opties heb je uiteraard garantie. Bij nieuwe auto’s is de garantie precies hetzelfde als bij de merkdealer. Dat betekent elke dealer van jouw merk auto je met je bolide helpt. Er is er altijd wel eentje in de buurt, want de merkdealers zitten verspreid door heel Nederland.

We horen je denken: ‘en bij de gebruikte auto dan?’. Daar is de garantie vaak zelfs beter. Koop je een gebruikte auto online via auto.nl, dan krijg je van ons een vol jaar garantie volgens BOVAG-voorwaarden. BOVAG is de grootste Nederlandse brancheorganisatie voor bedrijven die zich met mobiliteit bezighouden. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie. Is er iets met je auto aan de hand? Bij één van onze servicecentra (meer dan honderd en er is altijd wel eentje in de buurt) helpen we je graag zo snel mogelijk weer met een lekker gevoel de weg op.

De 31-punten-check: minimaal 15.000 kilometer zonder onderhoud

Voordat we de auto verkopen, checkt operationeel manager Johan de wagen op maar liefst 31 punten. Want jij wil een auto kopen die goed is. Zeker bij een gebruikte auto wil je zeker weten wat je koopt. Johan neemt uitgebreid de tijd om de auto’s te controleren. Van de aandrijflijn tot de lak en van het interieur tot… nou ja, bijna alles. Zijn er onderdelen aan vervanging toe? Dan doen wij dat voor je. Zodat je minimaal 15.000 kilometers kan maken zonder dat je auto onderhoud nodig heeft. Dat is nog eens lekker op pad gaan. Dit zijn precies die 31 punten waarop Johan jouw auto controleert. En hij laat je ook zien hoe hij zeker weet dat jij een goede auto koopt.

Tip: het overzicht met garanties voor nieuwe auto’s per merk.

Onderhandelen? Niet onderhandelen?

Onderhandelen is niet nodig. Hoewel de meeste dealers erom bekend staan met de prijs te schuiven, doen wij dat niet. Bij auto.nl is de prijs die je op de website ziet de prijs die je betaalt. Geen cent meer. En ja, die prijs is inclusief alles. Van het rijklaar maken, een grote beurt tot het voor de deur afleveren van je auto. Je krijgt er ook een volle tank brandstof bij.

auto.nl is onderdeel van Louwman Group

auto.nl is onderdeel van één van de belangrijkste ondernemingen in de Nederlandse autosector: Louwman Group. Alle auto’s die je via auto.nl vindt, bieden we aan in samenwerking met Louwman Dealer Group en Broekhuis Groep. Dat betekent dat alle auto’s zijn aangekocht door vestigingen van Blauwendaal, Louwman, Van Dorst, Broekhuis of B.V. Nimag. Al het onderhoud, de service en de garantie gaat in samenwerking met dealers van de Louwman Dealer Group en Broekhuis Groep.