image/svg+xml Louwman Created with Sketch. icon-checked icon-document 5B3F2C90-278E-45DB-8AA9-3BD22C3DA5BC phone-icon icon-filter Louwman Created with Sketch. icon-readmore icon-dilevery 602D7FAA-55E3-474B-949F-2F504E2A2A55 Shape
  • Home
  • Blog
  • Je nieuwe auto kopen zoals jij het wil

Je nieuwe auto kopen zoals jij het wil

Je nieuwe auto kopen is heel wat. Het is eerst best een gedoe en pas echt leuk als je een goede bolide gevonden hebt. auto.nl maakt het kopen van een auto veel leuker én makkelijker. Je nieuwe auto kopen zoals jij het wil — dat doe je online.

Online een auto kopen wint aan populariteit. Logisch wel: de auto’s zijn goedkoper, je hoeft niet te onderhandelen en je weet zeker dat je een goede wagen koopt. Precies. Het is écht een auto kopen zoals jij het wil.

“Doe mij die maar”

Je nieuwe auto kopen is nu net zo makkelijk als het bestellen van je favoriete pizza. Op auto.nl vind je een uitgebreid aanbod van gebruikte en nieuwe auto’s. Op je gemak door de verschillende merken bladeren, een interessant model aanklikken en op je eigen tempo alles bekijken. Van foto’s waarop we wél elk krasje en deukje laten zien tot de specificaties. Bekijk alles op jouw tempo en weet wat je te wachten staat. Zodat je met het volste vertrouwen een auto koopt. Zelfs als je geen kaas hebt gegeten van cilinders, remschijven en andere onderdelen. Wil je er nog een nachtje over slapen of heb je vragen? We zijn bereikbaar via telefoon, WhatsApp en e-mail om je alle antwoorden te geven.

Van je beeldscherm naar je oprit

Heb je een keus gemaakt en bestel je een auto? Heel mooi. We bellen je op om alles nogmaals goed door te spreken. Zodat het écht is wat je wil. Binnen 5 werkdagen leveren we de auto bij je af; jij geeft aan wanneer. Bij jou thuis of misschien op je werk, zodat je er geen vrij voor hoeft te nemen? Het maakt ons niet uit. Alle plekken in Nederland zijn voor ons bereikbaar. Als er maar koffie is. Wees niet bang dat je achteraf een extra rekening krijgt. De aankoopprijs die je op de website ziet, is de prijs die je betaalt. Je betaalt met iDeal via een derdengeldenrekening. We parkeren het geld bij de notaris tot je de auto daadwerkelijk hebt gezien. Jij maakt de betaling definitief als je in de auto zit en 100% tevreden bent.

Niet goed? Geld gewoon terug

Kom je er binnen 14 dagen achter dat de auto niet 100% is wat je zocht? Dan halen we hem gewoon weer op. We storten je geld terug — zonder dat we lastige vragen stellen.

Garanties

Onze Johan checkt alle auto’s op maar liefst 31 punten. Met 20 jaar ervaring ziet hij nooit iets over het hoofd. Durven we de auto niet aan onze moeder te verkopen? Dan ook niet aan jou. Wel zo eerlijk. Wat ook eerlijk is: de garanties die je krijgt. De garantie bij nieuwe auto’s is precies hetzelfde als bij de merkdealer. Bij gebruikte auto’s krijg je een vol jaar garantie volgens BOVAG-voorwaarden. We beloven je 15.000 kilometers zonder onderhoud. Ons onderhoud is namelijk preventief. We vervangen slijtage-onderdelen als banden en remmen al voordat ze afgeschreven zijn. Mocht er na die 15.000 kilometer iets met je auto aan de hand zijn, dan staan de deuren van onze servicepunten wagenwijd voor je open. Meer dan 100 en ook nog eens door heel Nederland. Ideaal.