Kortingscode auto.nl

Speciale acties, kortingsweken, kortingscodes: we vinden het doodgewoon dat we producten voor minder dan de originele prijs kunnen kopen. We krijgen daarom vaak de vraag: is er ook een kortingscode voor een bestelling bij auto.nl? Of kan ik een andere korting krijgen?

Nou, daar willen we even kort iets over uitleggen. Wij denken bij al die kortingen: kennelijk kan dat er dus altijd zomaar van af. Betaalt de klant dan normaal gesproken niet veel te veel..?

De beste prijs

Bij auto.nl hebben we goed nagedacht over de prijzen van onze producten. We doen er alles aan om de auto’s in topstaat te leveren voor een mooie prijs waarover je niet hoeft te onderhandelen. Inclusief garantie, bezorging, een proefperiode van 14 dagen en 24/7 pechhulp in het eerste jaar. Een aantrekkelijk pakket, al zeggen we het zelf. En nee, daar kan niet zomaar wat van af. Want dan hebben we niet zo veel meer voor op de boterham.

De Aanhanger wint

Maar! Met een beetje creativiteit kan er natuurlijk altíjd iets geregeld worden. Daarom hebben wij het omgedraaid. Koop je je auto bij auto.nl, dan kun je daarná korting opstrijken. En die korting kan behoorlijk oplopen. Hoe? Via ons Aanhangersprogramma.

Dat werkt zo: door een auto bij auto.nl te kopen, word je automatisch Aanhanger van auto.nl. En wat is nou zo handig: Aanhangers kunnen als geen ander enthousiast vertellen over auto.nl. Uitleggen wat de voordelen zijn. Door anderen daarop te attenderen, kun je flink beloond worden. Want bestelt iemand na jou een auto bij auto.nl en gebruikt hij jouw Aanhangerscode (in de meeste gevallen je kenteken), dan krijg je maar liefst € 175 van ons op je bankrekening gestort. Voorwaarde is wel dat die auto een blijvertje is en niet binnen 14 dagen weer teruggestuurd wordt.

Hoe enthousiaster, hoe beter

En het mooie is: dit voordeeltje geldt niet eenmalig, maar onbeperkt! Dus krijg jij bij wijze van spreken je hele voetbalteam of Zumbales zo ver, dan ontvang je 10 x € 175 = € 1750. Oké, dat is natuurlijk wat zonnig geschetst, maar toch: onbeperkt is onbeperkt. En eerlijk is eerlijk: een auto bestellen bij auto.nl ís ook gewoon een goeie deal die je graag rondbazuint. Dus verspreid die code waar je maar kunt!

Lees hier meer over het Aanhangersprogramma van auto.nl.