image/svg+xml Louwman Created with Sketch. icon-checked icon-document 5B3F2C90-278E-45DB-8AA9-3BD22C3DA5BC phone-icon icon-filter Louwman Created with Sketch. icon-readmore icon-dilevery 602D7FAA-55E3-474B-949F-2F504E2A2A55 Shape

Louwman Dealer Group: de samenwerking met auto.nl

Denk je aan de autobranche, dan denk je al gauw aan Louwman Group. Al ruim 90 jaar is dit familiebedrijf een waar begrip in de autowereld. Louwman Dealer Group is onderdeel van Louwman Group en is één van de grootste automotive dealerholdings in Nederland.

We horen het vaker: “Hoe komen jullie aan de auto’s die jullie te koop aanbieden?” Want inderdaad, auto.nl heeft geen showrooms, geen verkopers en geen demo-modellen. Dat is mogelijk door samenwerkingen zoals die met de dealervestigingen van de Louwman Dealer Group. Zo bieden we je mooiste nieuwe en tweedehands auto’s — voor de beste prijs.

Louwman Dealer Group: meer dan 70 vestigingen

Louwman Dealer Group is, zoals we net al schreven, onderdeel van de Louwman Group. Een toonaangevend familiebedrijf met al tientallen jaren ervaring in de autobranche. Vandaag de dag zijn ze officieel dealer van Toyota, Lexus, Suzuki, Mercedes-Benz, Peugeot, Mazda, smart, Mitsubishi, Jeep, Alfa Romeo, Lancia en Abarth. Dat betekent dat wij dankzij Louwman Dealer Group voor bijna elke smaak en ieder budget een auto’s verkopen.

De bedrijven die onderdeel zijn van Louwman Dealer Group

‘Group’ verraadt al een beetje dat het hier niet om maar één onderneming gaat. De volgende bedrijven maken deel uit van de Louwman Dealer Group: Louwman, Blauwendaal, Rüttchen en GIVA. Daarnaast zorgt Louwman ook voor de leasers onder ons met leasemaatschappijen Louwman Lease & Finance en Vandaar.