Louwman Mercedes-Benz

Waar komen de auto’s op auto.nl nou precies vandaan? We werken samen met andere autobedrijven om ons aanbod samen te stellen. We kiezen de mooiste bolides uit de voorraad van deze partners, en zetten die te koop in onze webshop.

Zo werken wij voor auto’s van Mercedes veel met Louwman Mercedes-Benz. Dat bedrijf ken je misschien als Rüttchen, de naam die het tot voor kort had.

Selectie van auto’s

Louwman Mercedes-Benz heeft het netwerk en de specialistische kennis om de mooiste Mercedes-Benz modellen te selecteren. Zowel nieuwe als gebruikte auto’s. Door de samenwerking met deze dealer weten we zeker dat we je altijd de beste auto’s verkopen.

Onderhoud en garantie

Voor onderhoud en garantie van onze gebruikte auto’s kan je terecht bij alle vestigingen van Louwman Mercedes-Benz. Het maakt niet uit van welk merk de auto is.

Heb je bij ons een nieuwe Mercedes gekocht? Ook dan kun je voor onderhoud en garantie terecht bij alle vestigingen van Louwman Mercedes-Benz. Jouw auto heeft nul geheimen voor de vakmensen in de werkplaats. Ze zijn speciaal opgeleid en kennen de auto’s van Mercedes-Benz als geen ander.

Bekijk hier ons aanbod van Mercedes-Benz