image/svg+xml Louwman Created with Sketch. icon-checked icon-document 5B3F2C90-278E-45DB-8AA9-3BD22C3DA5BC phone-icon icon-filter Louwman Created with Sketch. icon-readmore icon-dilevery 602D7FAA-55E3-474B-949F-2F504E2A2A55 Shape

Online een auto kopen op auto.nl

We leven tegenwoordig online. Alles speelt zich online af: kopen wat we nodig hebben, op sociale media delen wat we gegeten hebben, op het web zoeken naar ons droomhuis en -vakanties. En ja, online je auto kopen hoort daar ook bij. Hoe werkt dat precies?

Online je auto kopen kent veel voordelen: goedkoper, makkelijker en leuker dan ooit. Misschien heb je wat vragen over hoe het precies werkt, dus dat leggen we je hier uit. Heb je nog vragen? Onze Sander zit voor je klaar bij de chat, maar ook bellen, mailen of WhatsAppen is mogelijk. auto.nl streeft naar autohandel om trots op te zijn.

Online je nieuwe auto uitzoeken op auto.nl

Het is een kwestie van kiezen, klikken en karren. Ons online aanbod van auto’s bestaat uit nieuwe en gebruikte auto’s — een paar honderd maar liefst. Elke auto is goed te bekijken door middel van foto’s, specificaties en klantervaringen. Heb je je droomauto gevonden? Perfect. Tijd om op de bestelknop te drukken! Zodra je je gegevens hebt ingevuld, zijn wij aan zet. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om alles door te nemen en je aankoop definitief te maken. Dan zorgen wij ervoor dat je je nieuwe auto van je beeldscherm naar je oprit krijgt. Wil je je auto toch alvast in het echt zien voordat je ‘m bestelt? Kan ook. Bij de specificaties op auto.nl zie je waar de auto voor je klaar staat voor bewondering.

Nieuwe auto’s en gebruikte auto’s

Onze webshop is gevuld met mooie auto’s die allemaal op 31 punten zijn gecheckt. Gebruikte exemplaren koop je direct bij ons; nieuwe auto’s uit de voorraad van officiële merkdealers. Wij zijn in beide gevallen je aanspreekpunt. Van levering tot aan garantie. We regelen alles voor je — zo min mogelijk handelingen voor jou bij het online kopen van je auto.

Binnen 5 werkdagen thuisbezorgd

Binnen 5 werkdagen staan we met je nieuwe auto op de stoep. Welke stoep maakt ons niet uit: die bij je werk, voor je deur of ergens anders. Zolang het in Nederland is (en je koffie hebt), brengen we je bolide gewoon naar je toe. Op een moment dat het jou uitkomt. Trek er even wat tijd voor uit, want we leggen gelijk even alle technische truucjes van je auto uit.

Bonnetje erbij?

Bij ons betaal je gewoon met iDeal, net zoals bij alle andere webshops in Nederland. Maar omdat het om een groot bedrag gaat wordt het geld tijdelijk op een derdengeldenrekening gezet. We werken daarvoor samen met de onafhankelijke Stichting Notarieel Betalen. Jij ontvangt een vrijgeefcode waarmee je de betaling bij aflevering definitief kunt maken.

Bij aflevering controleer je de auto. Is alles in orde? Dan maak je de betaling met de vrijgeefcode definitief. Is de auto niet naar wens? Vind je de kleur bijvoorbeeld niet mooi of kan de radio niet hard genoeg? Dan neemt de afleveraar de auto gewoon weer mee terug. Je hebt dan binnen 48 uur het volledige aankoopbedrag weer op je rekening staan.

14 dagen bedenktijd

Zitten je stoelen niet lekker, rijdt ‘ie niet hard genoeg of bevalt de kleur je niet? Joh, geen probleem. Binnen 14 dagen halen we je auto gewoon weer op. En ja, ook dan krijg je het volledige bedrag weer van ons terug. Zonder lastige vragen of gedoe.

Aan ‘garantie tot aan de deur’ doen we niet

Je krijgt natuurlijk gewoon goede garantie op je auto. Bij nieuwe auto’s is de garantie hetzelfde als bij de merkdealer. Bij gebruikte auto’s krijg je een vol jaar garantie via BOVAG-voorwaarden. Wat trouwens niets afdoet aan de wettelijke garantie. De deuren van onze servicepunten staan wagenwijd voor je open.

Autohandel om trots op te zijn

We willen dat jij 100% blij bent met je nieuwe bolide. Daarom doet auto.nl het anders dan de rest. Je auto is goedkoper, we brengen ‘m bij je thuis, stellen als je het wil de navigatie voor je in tijdens je eerste rit, leggen je uit hoe de Isofix werkt en we zetten de auto direct voor je op naam. Oh, en of het veilig is? auto.nl is onderdeel van Louwman Group: één van de belangrijkste ondernemingen in de Nederlandse autosector.