Coronavirus Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, nemen wij maatregelen rond de bezorging van auto’s.Meer informatie

Rüttchen: een complete dealerorganisatie

Een nieuw kledingstuk kopen bij een webshop die je nog niet kent, is al een beetje spannend. Stel je voor dat je je bestelling nooit ontvangt, maar wél je geld kwijt bent. Dat is zuur. Misschien vraag jij je ook wel af wie er achter auto.nl zitten en of het een betrouwbare webshop voor auto’s is. Waar komen de auto’s bijvoorbeeld vandaan?

Auto’s op auto.nl bieden we je aan in samenwerking met de Louwman Group en de Broekhuis Groep. Alle auto’s zijn geïmporteerd of aangekocht door vestigingen van Rüttchen, Louwman, Broekhuis of BV NIMAG.

Rüttchen Automotive: een complete dealerorganisatie

Rüttchen Automotive bestaat sinds 1948. Vanaf het eerste moment groeide het bedrijf. Inmiddels is het een complete dealerorganisatie, waar de familiesfeer nog steeds voelbaar is. Rüttchen is officieel dealer van onder andere personenwagens van Mercedes-Benz. Wil je een keer langs bij Rüttchen? Met vestigingen in Breda, Den Bosch, Gorinchem, Tiel, Tilburg en Veghel is er altijd wel eentje in de buurt. Rüttchen Automotive is onderdeel van de Louwman Dealer Group.

‘De Louwman Way’: werken met passie

Bij auto.nl profiteer je van superservice. Samen met het netwerk van de Louwman Dealer Group, waar dus onder andere Rüttchen onder valt, bieden we je een hoop nieuwe en gebruikte auto’s aan. En natuurlijk uitgebreide service, garantie en mogelijkheden voor private lease. Alles voor de beste klantbeleving. De mensen bij Rüttchen en auto.nl werken met passie voor de producten, de klanten en het werk. En we stimuleren elkaar in onze ontwikkeling. Met ‘De Louwman Way’ helpen we jou klantvriendelijk en snel op weg in je nieuwe bolide.