image/svg+xml Louwman Created with Sketch. icon-checked icon-document 5B3F2C90-278E-45DB-8AA9-3BD22C3DA5BC phone-icon icon-filter Louwman Created with Sketch. icon-readmore icon-dilevery 602D7FAA-55E3-474B-949F-2F504E2A2A55 Shape

Rüttchen: vanaf dag één partner van auto.nl

Een nieuw kledingstuk kopen bij een webshop die je nog niet kent, is al een beetje spannend. Stel je voor dat je je bestelling niet ontvangt, maar wél je geld kwijt bent. Dat is zuur. Misschien vraag jij je ook wel af wie er achter auto.nl zitten en of het een betrouwbare webshop voor auto’s is. Waar komen de auto’s bijvoorbeeld vandaan?

Auto’s op auto.nl bieden we je aan in samenwerking met bekende dealers van de Louwman Group en de Broekhuis Groep.

Mercedes-Benz en Rüttchen Automotive zijn voor altijd met elkaar verbonden

Rüttchen Automotive heet tegenwoordig Louwman Mercedes-Benz. Het bedrijf werd al in 1948 opgericht. Ook onder de vlag van Louwman is de familiegeschiedenis nog steeds voelbaar. Het bedrijf is de officiële dealer van personenwagens van Mercedes-Benz. Wil je een keer langs bij Louwman Mercedes-Benz? Met vestigingen in Breda, Den Bosch, Gorinchem, Tiel, Tilburg en Veghel is er altijd wel eentje in de buurt.

‘De Louwman Way’: werken met passie

Louwman Mercedes-Benz is onderdeel van de Louwman Dealer Group. Door het landelijke netwerk van dealers heeft auto.nl een breed aanbod van nieuwe en gebruikte auto’s. En natuurlijk uitgebreide service, garantie en mogelijkheden voor private lease. Alles voor de beste klantbeleving. Met ‘De Louwman Way’ helpen we jou klantvriendelijk en snel op weg in je nieuwe bolide.