image/svg+xml Louwman Created with Sketch. icon-checked icon-document 5B3F2C90-278E-45DB-8AA9-3BD22C3DA5BC phone-icon icon-filter Louwman Created with Sketch. icon-readmore icon-dilevery 602D7FAA-55E3-474B-949F-2F504E2A2A55 Shape

Toyota shortleasen? Bekijk onze aanbieding

Wil je zorgeloos rijden voor een vast bedrag per maand, dan is private leasen een goed idee. Je betaalt maandelijks voor gebruik van de auto en hoeft je spaarrekening dus niet te plunderen. Wil je geen jaren aan een contract vastzitten? Goed nieuws: auto.nl biedt nu ook shortlease aan met twee Toyota modellen. Je tekent dan voor maar 3, 6 of 9 maanden.

Actie: shortlease een Toyota

Samen met Toyota heeft auto.nl nu een mooie shortlease-aanbieding. Toyota is al jaren een van de meest betrouwbare automerken. Niet voor niets behoort het qua verkopen tot de top 3 wereldwijd. Onze aanbieding geldt voor twee populaire Toyota-modellen: de Aygo en de Yaris. Beide compacte hatchbacks die vanwege hun betrouwbaarheid, rijcomfort en design een van de populairste auto’s in hun klasse zijn.

Alles is inbegrepen

Shortlease heeft dezelfde voordelen als private lease. Alles is inbegrepen: onderhoud, verzekering, reparatie, pechhulp in Europa en zelfs nieuwe banden. Je hoeft alleen maar voor benzine te zorgen. En zelfs dat is voordelig, want Toyota’s rijden zuinig! En nog een pluspunt: omdat het over zo’n korte periode gaat, wordt shortlease beschouwd als een vorm van huur. Daarom is geen BKR-registratie nodig.

Shortlease nu de Toyota Aygo

Shortlease nu de Toyota Yaris