Ik wil mijn occasion inruilen

Ben je niet meer blij met je huidige auto? Wil je je (tweedehands) auto inruilen voor een nieuwe bolide? Niet alleen bij een gloednieuwe wagen is het mogelijk je eigen auto in te ruilen. Dit is ook een optie als je een tweedehands auto koopt.

Bij auto.nl vind je een mooi aanbod aan auto’s. Van gloednieuw tot tweedehands. En bij vrijwel alle auto’s is het mogelijk je huidige auto in te ruilen. Is dat even een fijne meevaller. Je hoeft je auto niet op allerlei platformen te koop aan te bieden. Niet met samengeknepen billen te zitten als een onbekende een proefrit wil maken. Wij nemen je auto gewoon mee, als we het allemaal eens zijn over de prijs.

Wat krijg je voor het inruilen van je tweedehands auto?

Ook als jouw auto een tweedehands auto is, is het prima mogelijk ‘m in te ruilen. Zo een bedrag noemen, is niet te doen. Neem daarom altijd even contact met ons op voor het inruilen van je occasion. We doen je namelijk graag een persoonlijk voorstel. Om de verwachtingen realistisch te houden: de kans is aanwezig dat je via bijvoorbeeld Marktplaats een hogere prijs krijgt voor je tweedehands auto. Daar staat wel tegenover dat je waarschijnlijk meerdere kijkafspraken hebt en zelf de hele verkoop regelt. Via auto.nl is het snel geregeld en we halen je auto gewoon op. We hebben er natuurlijk ook niets aan om je een poot uit te draaien, want we willen je graag als tevreden klant.

We bekijken wat jouw auto waard is. Wat is de staat van het interieur en het exterieur? Hoeveel kilometers heeft de auto gemaakt? Hoe is de auto onderhouden? Wat is de algemene staat van de auto? Is het een populair model? We doen je op basis van dit soort vragen een voorstel voor de inruilwaarde van jouw wagen.

Wil je zelf een inschatting doen van wat jouw auto waard is? Bijvoorbeeld ANWB hanteert een koerslijst. Met een simpele kentekencheck heb je een idee van de dagwaarde van je auto.

Zo werkt het

Als jij je nieuwe (of tweedehands) auto uitzoekt, wil je ongetwijfeld van je huidige auto af. Zoals gezegd: zelf verkopen is een optie. Of je ruilt hem in bij de koop van je nieuwe auto. Zijn we het allemaal eens met het voorstel? Mooi. Als we je nieuwe auto bezorgen, nemen we je huidige auto meteen mee. We ‘vrijwaren’ de auto als we hem ophalen. En wij maken nog dezelfde dag het geld over naar jouw rekening.