CoronavirusOm verspreiding van het coronavirus te voorkomen, nemen wij maatregelen rond de bezorging van auto’s.Meer informatie

Waar kunnen we je mee helpen?

14 dagen bedenktermijn - dat is toch te mooi om waar te zijn?

Bij auto.nl hebben we geen showroom, geen verkopers en geen demo auto’s. Omdat we daar veel geld mee besparen kunnen we onze auto's tegen unieke voorwaarden leveren, zodat jij volledig zorgenvrij een nieuwe auto kunt kopen en rijden.

Onderdeel van onze service is een bedenktermijn van 14 dagen (met een maximum van 500 kilometer). Je hebt dus twee volle weken de tijd om de auto goed te leren kennen.

Ben je niet blij met je aankoop? Dan halen we hem gewoon weer op. Het maakt ons niet uit waarom. Wij stellen geen lastige vragen, en je krijgt het volledige aankoopbedrag binnen 14 dagen na ontbinding van ons teruggestort. Wanneer je de auto gefinancieerd of geleast hebt, wordt de overeenkomst automatisch ontbonden en krijg je het betaalde maandbedrag teruggestort.

Lees alles over de 14 dagen bedenktermijn van auto.nl >

Laatst geüpdatet op 12 maart 2020

Helpdesk medewerker

Heb je vragen?

We helpen je graag op weg. Van maandag tot en met vrijdag zijn we tussen 09:00 en 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.