CoronavirusOm verspreiding van het coronavirus te voorkomen, nemen wij maatregelen rond de bezorging van auto’s.Meer informatie

Waar kunnen we je mee helpen?

Hoe lever ik mijn auto weer in?

Bij auto.nl hanteren we een bedenktermijn van 14 dagen: bevalt de auto niet dan halen wij hem gewoon weer bij je op. Zonder kleine lettertjes, schimmige voorwaarden of lastige vragen.

Heb je besloten dat je je auto weer wilt inleveren? Stuur een e-mail naar klantenservice@auto.nl of neem contact op met onze klantenservice via 020 - 280 2800. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:00. Of het nou dag 1 is of dag 14, we plannen meteen een afspraak in.

Eén van onze afleveraars komt de auto op de afgesproken tijd bij je ophalen. Dat hoeft niet veel tijd te kosten. Je levert de sleutel in en je ontvangt direct het vrijwaringsbewijs (bij direct kopen) of een schriftelijke bevestiging (bij private lease).

In het geval van direct kopen ontvang je binnen 14 dagen na ontbinding het volledige aankoopbedrag teruggestort op je rekening. Bij private lease hoeft er niets verrekend te worden, aangezien we de auto ophalen nog voor je het eerste maandbedrag hebt betaald.

Lees alles over de 14 dagen bedenktermijn van auto.nl >

Laatst geüpdatet op 12 maart 2020

Helpdesk medewerker

Heb je vragen?

We helpen je graag op weg. Van maandag tot en met vrijdag zijn we tussen 09:00 en 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.