Waar kunnen we je mee helpen?

Retourneren - Hoe zit dat met die bedenktermijn van 14 dagen?

Bij auto.nl begrijpen we dat het kopen van een auto via een webshop best een beetje spannend is. Daarom leveren we al onze nieuwe en gebruikte auto's met een bedenktermijn van 14 dagen (met een maximum van 500 kilometer) zodat je de auto goed kan leren kennen.

Tijdens die eerste 14 dagen heb je het recht om de aankoop of leaseovereenkomst zonder opgaaf van redenen te ontbinden. De bedenktermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je de auto in ontvangst hebt genomen.

Ben je niet blij met je nieuwe auto en wil je er van af? Stuur dan een ingevuld exemplaar van dit retourformulier naar info@auto.nl voordat de bedenktermijn van 14 dagen is verstreken. Wij regelen de rest.

Als je ervoor kiest om de aankoop of lease overeenkomst te ontbinden krijg je alle betalingen die je tot dan toe hebt gedaan van ons terug. We bespreken samen met jou op welke manier we het totaalbedrag het beste aan je kunnen overmaken. Het geld staat maximaal 14 dagen na ontvangst van het retourformulier weer op je rekening.

We bellen je binnen 24 uur na ontvangst van het retourformulier (behalve op zondag) om het ophalen van de auto in te plannen. Het ophalen gebeurt maximaal 14 dagen na de dag waarop we het retourformulier ontvangen. De kosten voor het ophalen van de auto zijn voor ons.

Je bent zelf aansprakelijk voor eventuele schade aan de auto die is ontstaan binnen de bedenktermijn van 14 dagen (en het maximum van 500 kilometer).

Meer weten? De bedenktermijn staat in detail beschreven in artikel 4, 5, 6, 7 en 8 van onze algemene voorwaarden.

Laatst geüpdate op 26 september 2017

Helpdesk medewerker

Heb je vragen?

We helpen je graag op weg. Van maandag tot en met vrijdag zijn we tussen 08.00 en 20.00 bereikbaar.

Start een gesprek