Waar kunnen we je mee helpen?

Is het aanbod van auto.nl te mooi om waar te zijn?

We willen dat je 100% tevreden bent. Tot 9% goedkoper, minimaal 1 jaar garantie, gratis thuisbezorgd en 14 dagen bedenktermijn. En dat allemaal voor een vaste prijs. Is dat te mooi om waar te zijn? Die vraag krijgen we natuurlijk regelmatig.

Nee, er zit geen addertje onder het gras. De prijs die je op de website ziet is het bedrag dat je uiteindelijk betaalt. En waarom is die prijs zo laag? Omdat wij onze organisatie anders hebben ingericht dan de dealer op de hoek.

Om onze beloftes waar te maken hebben we flink geschrapt. Bij auto.nl doen we het zonder showroom, verkopers en demo auto’s. En omdat we daar veel mee besparen kunnen we onze auto’s tegen unieke voorwaarden leveren. Niet alleen bespaar je op de aanschaf, maar we zorgen er ook voor dat je auto op de lange termijn in goede conditie blijft.

Onze bedenktermijn roept wel eens twijfels op. Maar het werkt net als bij het bestellen van een spijkerbroek. Is het niet helemaal wat je zoekt? Dan lever je hem gewoon weer in en krijg je het volledige aankoopbedrag van ons terug. Je hebt 14 dagen en 500 kilometer de tijd om te bepalen of de auto bij je past. Het maakt ons niet uit waarom je de auto in wilt leveren, als hij niet bevalt dan halen we hem gewoon weer bij je op.

We doen er dus alles aan om een unieke service leveren. Dat is ons verhaal, maar je hoort het vast liever van anderen. Dit zijn de ervaringen van onze klanten.

Twijfel je nog? Bel ons op 020-2802800. We nemen alle tijd om uit te leggen hoe het werkt.

Laatst geüpdatet op 23 december 2019

Helpdesk medewerker

Heb je vragen?

We helpen je graag op weg. Van maandag tot en met vrijdag zijn we tussen 09:00 en 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

Start een gesprek