Coronavirus Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, nemen wij maatregelen rond de bezorging van auto’s.Meer informatie

Waar kunnen we je mee helpen?

Kan ik mijn oude auto inruilen bij private lease?

Bestel je een auto bij ons, dan is je oude auto inruilen geen probleem. Dat kan ook in geval van private lease. Via de inruiltool op de pagina van de auto die je bestelt stuur je ons de gegevens van je huidige auto, inclusief foto’s. We doen je vervolgens een voorstel en indien je akkoord gaat, nemen we je oude auto meteen mee na bezorging van de leaseauto.

Voordelen van het inruilen van je auto bij auto.nl

  1. Wanneer je je huidige auto inruilt bij auto.nl nemen wij al het werk voor je uit handen. Het enige wat jij hoeft te doen is de gegevens van je huidige auto in de inruiltool in te voeren. Wij zoeken een koper voor je. Van alle biedingen die op jouw auto worden gedaan, stellen wij het hoogste bod aan je voor.
  2. Ga je niet akkoord met ons inruilvoorstel? Geen probleem. Er zijn bij auto.nl geen kosten verbonden aan het opvragen van een inruilvoorstel. Je kunt dan alsnog zelf proberen om je auto te verkopen.
  3. Bij de bezorging van jouw nieuwe (of tweedehands) leaseauto, nemen we je huidige auto direct mee. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je een tijdje zonder auto komt te zitten. Of dat je misschien tijdelijk met twee auto's opgescheept zit.

Meer weten? Lees hier alles over het inruilen van je auto bij auto.nl.

Laatst geüpdatet op 24 februari 2021

Helpdesk medewerker

Vragen?

We helpen je graag op weg. Op werkdagen zijn we bereikbaar van 9 tot 21 uur, op zaterdag van 9 tot 17 uur.