Hoe en wanneer betaal ik?

Hoe en wanneer betaal ik?

Een auto kopen

Bij ons betaal je gewoon met iDeal, net zoals bij alle andere webshops in Nederland. Maar omdat het om een groot bedrag gaat wordt het geld tijdelijk op een derdengeldenrekening gezet. We werken daarvoor samen met de Notarieel Betalen. Jij ontvangt een vrijgeefcode waarmee je de betaling bij aflevering definitief kunt maken.

Bij aflevering controleer je de auto. Is alles in orde? Dan maak je de uitbetaling met de vrijgeefcode definitief. Je mag de auto nu 14 dagen uitgebreid proberen. Zitten de stoelen toch niet zo lekker of kan de radio niet hard genoeg? Dan nemen we de auto gewoon weer terug.

Betalen met cash, creditcard of PayPal is niet mogelijk.

Private lease en financiering

In geval van private lease en financiering werken we met automatische incasso’s. We schrijven het maandbedrag steeds aan het begin van de maand van je rekening af.

Bij de allereerste betaling betaal je voor de komende maand, plus de dagen die je al gereden hebt in de maand ervoor. Wordt de auto bijvoorbeeld op 10 april bij je afgeleverd, dan is de eerste incasso begin mei. Is je maandbedrag € 300, dan betaal je voor de 20 dagen die je in april hebt gereden (€ 200), plus het volledige bedrag voor mei. In totaal wordt er dan dus € 500 afgeschreven.

Bekijk hier al onze auto's >

Laatst geüpdatet op 4 november 2021

Vragen?

We helpen je graag op weg. Op werkdagen zijn we bereikbaar van 9 tot 21 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur.

Het Team