Coronavirus Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, nemen wij maatregelen rond de bezorging van auto’s.Meer informatie

Waar kunnen we je mee helpen?

Corona: welke maatregelen neemt auto.nl?

Om verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te voorkomen, volgen we de richtlijnen van het RIVM nauwgezet. We werken vanuit huis en vergaderen op afstand. Onze werkplaats- en poetsmedewerkers dragen beschermende kleding en handschoenen om contact met de auto’s zo veel mogelijk te vermijden.

Heb je een auto besteld? Dan nemen we altijd eerst telefonisch contact op om de bezorging af te stemmen.

Heb je een bezorgafspraak gemaakt? Dan hanteren we bij aflevering de volgende maatregelen:

  • Bij de overdracht van de auto vanuit de werkplaats aan de afleveraar vindt geen fysiek contact plaats. Digitale controleformulieren worden door de afleveraar op het mobiele device afgetekend.
  • De afleveraar belt zodra hij onderweg is naar het bezorgadres. Bij aankomst wordt fysiek contact zo veel mogelijk vermeden. De sleutel wordt in de brievenbus gedaan of bij de auto gelegd. De afleveraar blijft op gepaste afstand.
  • Papieren formulieren vul je zelf in. De afleveraar maakt er een foto van voor onze administratie, maar neemt ze niet mee.
  • Onze afleveraars verzorgen alleen het transport en de overdracht. Ze geven tijdelijk geen uitleg in of bij de auto. Ook de proefrit voor de deur laten we nu achterwege. Natuurlijk blijft de bedenktermijn van 14 dagen (en 500 vrije kilometers) gewoon van kracht.
  • We adviseren om bij ontvangst van de auto het stuur te reinigen met keukenpapier en desinfecterende gel. Let op: gebruik geen bijtende middelen, dat veroorzaakt vaak een witte uitslag of scheuren in het materiaal.

Wil je het bezorgen van je auto uitstellen? Dat is geen probleem. Neem contact met ons op om de afspraak te verzetten.

We houden de RIVM-richtlijnen scherp in de gaten. Vanzelfsprekend passen we ons beleid aan indien nodig.

Laatst geüpdatet op 27 juli 2020

Helpdesk medewerker

Vragen?

We helpen je graag op weg. Op werkdagen zijn we bereikbaar van 9 tot 21 uur, op zaterdag van 9 tot 17 uur.