Klantervaringen

Wij vinden zelf natuurlijk dat we de beste service leveren. Maar je hoort het vast liever van anderen.

Tom - “De bedenktermijn begint pas bij aflevering”

thom

Met een baby op komst gingen we op zoek naar onze eerste auto. Het werd een mooie Clio via auto.nl. Ik had mijn twijfels over het feit dat ik de auto niet van te voren kon bekijken, maar de 14 dagen bedenktermijn en proefrit bij aflevering haalden me over. Ik heb wel even gebeld om te checken wanneer die bedenktermijn precies begint. Gelukkig is dat pas bij aflevering. Op de dag van aflevering werd ik door Johan via Whatsapp op de hoogte gehouden. Het verliep soepel, maar ik had graag iets meer informatie en instructie over de auto gekregen.

Jan Pieter - “Destijds een goede keus gemaakt”

20171020 154203(0) (1) (1)

Acht maanden na aankoop kwam ik met mijn Mercedes stil te staan. Een gebroken distributieketting had motorschade veroorzaakt. Een dure reparatie en daarom best even spannend of het goed zou komen met de garantie. Johan belde mij al snel om te vertellen dat alles opgelost zou worden. Ik ben over elk detail op de hoogte gehouden en de problemen zijn vakkundig verholpen. Door dit incident besef ik dat ik destijds de juiste keuze heb gemaakt. Het team van auto.nl is snel, transparant en de service is ook na aanschaf van de auto bovengemiddeld goed.

Maurice - "Voortreffelijke service"

DSC 7642-a

Tijdens mijn zoektocht naar een gebruikte Golf zag ik een advertentie van auto.nl. Ze hadden een Golf staan in precies de juiste uitvoering. Lang heb ik niet getwijfeld om de auto online te bestellen. Dat zit wel goed, je rekent immers pas af bij aflevering. Als er iets niet goed is kan je de auto altijd nog weigeren. Mijn auto was in goede staat. Ik heb wel wat problemen met de ontvangst van de radio, maar dat wordt door auto.nl opgelost. Al met al leveren ze voortreffelijke service.

Peter - "Sander was goed bereikbaar"

IMG-20180413-WA0016-a

Bij auto.nl vond ik een mooie Mercedes CLA. De prijs was scherp en ik kreeg een mooi bedrag als inruil voor mijn vorige auto. Sander was goed bereikbaar en had antwoord op al mijn vragen. De foto’s en specificaties waren duidelijk genoeg om de auto ongezien te bestellen, dus de beslissing was snel gemaakt. Tijdens de aflevering bleek mijn pinlimiet niet juist, maar gelukkig hadden de jongens van auto.nl ruim de tijd en kon ik alles rustig afhandelen met de bank. Al met al een prettige ervaring, ik raad auto.nl van harte aan.

Meneer en Mevrouw Polman - "Geen moment getwijfeld"

Aflevering Twingo bij familie Polman

Bij auto.nl stond een Renault Twingo in precies de juiste uitvoering. De auto was alleen via de website te bestellen, maar dat leek me geen probleem want ik koop wel meer online. Na het bestellen kreeg ik geen bevestiging. Na 3 dagen heb ik er zelf maar achteraan gebeld. Mijn bestelling was even blijven liggen, maar de auto was nog beschikbaar en kon 2 dagen later worden afgeleverd. Ik kan auto.nl van harte aanbevelen. 14 dagen bedenktermijn en een extra servicebeurt na 5.000 kilometer zijn standaard bij de prijs inbegrepen. Dat geeft vertrouwen.

Manfred - "De naam Louwman geeft vertrouwen"

Aflevering Volkswagen Golf

De Golf GTE is een van de weinige hybride auto’s die een caravan kan trekken. Daarom ging ik afgelopen zomer op zoek naar een gebruikt exemplaar. Ik heb mijn auto’s in het verleden altijd bij de dealer gekocht, maar na wat zoeken kwam ik dit keer uit bij auto.nl. De tekst op de website sprak me aan: “een auto kopen met het gemak waarmee je een nieuwe spijkerbroek bestelt”. Ik vind het prettig dat auto.nl onderdeel is van een groter bedrijf. De naam Louwman geeft vertrouwen, en een vol jaar Bovag garantie en bedenktermijn van 14 dagen trokken mij uiteindelijk over de streep. De aflevering ging soepel en de auto is in goede staat. Al met al is mijn ervaring bij auto.nl zeker voor herhaling vatbaar.

Mevr. Boon-Fisher - "Ook mijn volgende auto koop ik bij auto.nl"

Aflevering Skoda Yeti

Als kunstenares heb ik veel te vervoeren en daar heb ik een ruime auto voor nodig. Ik was op zoek naar een gebruikte Skoda Yeti en kwam via Google uit bij auto.nl. Het is best spannend om een auto via het internet te bestellen, maar gezien de connectie met Louwman durfde ik het wel aan. Ik ben erg goed behandeld en Johan en Martijn hebben ontzettend hun best gedaan. Ze zijn heel rustig en leggen alles goed uit. Zo heeft Johan tijdens de proefrit mijn telefoon vast aan de Bluetooth gekoppeld. Het is van binnen en van buiten een prachtige auto, er zit geen schrammetje op. Al met al een positieve ervaring. Ook mijn volgende auto koop ik bij auto.nl.

Ivo - "Ik koop eigenlijk alles online"

Aflevering Renault Megane

Voor mijn vrouw Elise zocht ik een diesel om flink wat kilometers te maken. Normaal gesproken ga je natuurlijk naar een dealer, maar ik ben internetondernemer en koop eigenlijk alles online. Ik hield de ontwikkelingen bij auto.nl al een tijdje in de gaten. Toen er een mooie Renault Megane beschikbaar kwam was de keuze snel gemaakt. Heel prettig dat je niet hoeft te onderhandelen zoals bij de dealer. Eén telefoontje was genoeg om de auto te bestellen. Die werd vervolgens keurig netjes bij mij thuis afgeleverd. Het was zo geregeld, tenaamstellen kon gewoon aan de keukentafel. Met dank aan Johan en Martijn voor de prettige ervaring.