Coronavirus Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, nemen wij maatregelen rond de bezorging van auto’s.Meer informatie

Wat is online kopen?

Je kiest je auto uit in onze webshop, zoals een paar schoenen. Geen verkopers, geen druk. Je kunt elk exemplaar uitgebreid op de site bekijken en de prijs staat vast.

Nieuwe en gebruikte auto’s

We garanderen dat elke auto op alle punten in orde is. Daar hebben we onze vakman Johan voor. Durft hij een auto niet aan zijn moeder te verkopen? Dan komt-ie ook niet in de webshop.

Gratis thuisbezorgd

We komen de auto binnen 5 dagen met een volle tank bij je thuis afleveren. Een proefritje maak je voor je eigen deur. Al is dat niet echt nodig, want je mag je nieuwe auto 14 dagen lang uitproberen.

14 dagen bedenktermijn

Toch niet blij? Komen we hem binnen die 14 dagen weer ophalen. Al was het maar omdat de kleur een beetje tegenvalt. Dan kies je gewoon een andere auto uit, of je krijgt je geld terug.

Wat is bij de aankoop inbegrepen?

Alles. Om te beginnen krijg je 3% korting op de prijs waarvoor de auto (ook) bij de dealer in de showroom staat. Het onderhandelen hebben wij dus alvast voor je gedaan. Verder krijg je een onderhoudsbeurt voor aflevering, thuisbezorging met volle tank, 1 controlebeurt na 5000 kilometer, 1 jaar pechhulp, 5 APK-bonnen en ten minste 1 jaar garantie.

Hoe zit het met de garantie?

Op nieuwe auto’s geldt een fabrieksgarantie van ten minste 2 jaar. Daarvoor kun je terecht bij alle Nederlandse dealers van het betreffende merk. Op gebruikte auto’s geven we 1 jaar BOVAG-garantie. Daarvoor kun je terecht bij een van onze 140+ servicepunten.

We willen dat jij 100% blij bent met je nieuwe auto. Daarom gaan we een stapje verder dan de rest.

Nieuw Gebruikt Particulier Standaard dealer
Garantie Fabriekstermijn 1 jaar 6 maanden
Pechhulp 1 jaar 1 jaar
Gratis APK 5 jaar 5 jaar
Gratis controlebeurt Na 5.000 km Na 5.000 km
31 punten check N.v.t.
Gratis thuisbezorgd
Rijklaar en volle tank
Servicepunten 140+ 140+ 0 Dealer afhankelijk
Bedenktermijn 14 dagen 14 dagen

Hoe kan ik afrekenen?

Je rekent je auto af door te pinnen bij aflevering. Vergeet niet van tevoren je bank te bellen voor een verhoogde pinlimiet. Wil je de auto liever niet in één keer afrekenen? Een financiering kan je helpen. Je kunt deze optie aanklikken bij het bestellen.

Vragen?

We helpen je graag op weg. Op werkdagen zijn we bereikbaar van 9 tot 21 uur, op zaterdag van 9 tot 17 uur.

Het Team