BMW: nieuwe modellen en occasions

Het Duitse automerk BMW is een van de bekendste automerken wereldwijd. Het merk werd in 1913 opgericht door Karl Friedrich Rapp waarbij in de beginjaren alleen vliegtuigmotoren geproduceerd werden. Pas na de Tweede Wereldoorlog werd de focus gelegd op de productie van auto’s. Een schot in de roos, want inmiddels is BMW uitgegroeid tot een van de populairste automerken ter wereld.

BMW is vooral bekend geworden door de autosport. Tegenwoordig heeft het merk een naam opgebouwd als producent van luxe, sportieve personenauto’s en is het al jaren een van de populairste automerken onder de echte liefhebbers. Uitgevoerd met TwinPower turbomotoren is het werkelijk een genot om een BMW te rijden. Bovendien zijn de modellen ook van binnen stuk voor stuk comfortabel. Bij auto.nl kun je terecht voor de aanschaf van jouw nieuwe of tweedehands BMW. Met een breed aanbod BMW modellen in diverse prijsklassen is er altijd wel een auto te vinden die bij jou past.

Online een BMW kopen

Bij auto.nl koop je een BMW eenvoudig online, alsof je een pizza bestelt. We bezorgen de auto gratis bij je thuis op een dag die jou uitkomt. We begrijpen uiteraard heel goed dat de online aanschaf van een auto spannend kan zijn. Daarom staan wij voor een open en transparante werkwijze. We hanteren altijd vaste prijzen zodat je achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Verder heb je de keuze om pas te betalen op het moment van leveren, nadat je eerst een proefrit hebt gemaakt. Vervolgens heb je altijd nog een bedenktermijn van 14 dagen waarin je helemaal aan jouw BMW kunt wennen. Als de auto toch niet bevalt dan komen we deze weer kosteloos bij je ophalen. Uiteraard krijg je dan het volledige aankoopbedrag teruggestort.

BMW Occasions

Een BMW maakt rijden geweldig en een occasion vermindert dat gevoel absoluut niet. Bovendien weet je bij auto.nl zeker dat een tweedehands BMW van betrouwbare kwaliteit is. Bij binnenkomst nemen wij namelijk uitgebreid de tijd om de occasions te controleren. Dit doen we aan de hand van de 31-punten check. Van de aandrijflijn tot de lak en het interieur, alles wordt nagelopen. Versleten onderdelen worden gerepareerd of vervangen. Zo garanderen we dat je minimaal 15.000 kilometer kunt rijden zonder onderhoud. Eventuele gebruikssporen worden gedetailleerd weergeven op de 360-graden foto’s die je op iedere modelpagina vindt. Hierdoor weet je dus precies in welke staat de auto verkeert. Bij elke BMW occasion zit tevens ook een servicebewijs waarmee je recht heb op een jaar lang BOVAG garantie, een onderhoudsbeurt na 5.000 kilometer en maar liefst 5 APK keuringen.