Louwman Created with Sketch. icon-checked icon-document 5B3F2C90-278E-45DB-8AA9-3BD22C3DA5BC phone-icon Louwman Created with Sketch. icon-filter icon-readmore Shape icon-dilevery 602D7FAA-55E3-474B-949F-2F504E2A2A55

BMW 1 serie

BMW 1 serie occasions

Op zoek naar een tweedehands BMW 1 serie? Dan ben je bij Auto.nl aan het juiste adres! Bij ons vind je een breed aanbod BMW 1 serie occasions in verschillende uitvoeringen. In 2004 introduceerde BMW de eerste generatie 1-serie. Een goedkoper en compacter model met het rijcomfort dat je van BMW gewend bent. Waar het automerk eerst voornamelijk door zakenmensen gereden werd, bereikte BMW hier een nieuwe doelgroep mee. Zo werd BMW ook toegankelijk voor bestuurders met een lager budget. Ondanks de lagere prijs is de 1 serie van de modernste technieken voorzien. Kenmerkend zijn de achterwielaandrijving en de sportieve uitstraling. Kies je dus voor een BMW 1 serie occasion, dan kies je voor absolute kwaliteit. Liever een ander model? Geen probleem. Bij Auto.nl kun je ook kiezen voor onder andere een tweedehands 3 serie, 5 serie, 6 serie of X5.

Occasions van uitstekende kwaliteit

Om de kwaliteit van onze occasions te waarborgen, voeren wij een uitgebreide controle uit op alle tweedehands modellen die bij ons binnen komen. Dit gebeurt aan de hand van onze 31-punten check. Alles wordt hierbij nagelopen, van de aandrijflijn tot aan het interieur. Kapotte of versleten onderdelen worden direct vervangen. Hierdoor kunnen wij garanderen dat je minimaal 15.000 kilometer kunt rijden zonder onderhoud. Wanneer je dus een BMW 1 serie tweedehands koopt bij Auto.nl weet je zeker dat je hier lange tijd plezier aan beleeft.

Open en transparant

Bij Auto.nl bestel je jouw tweedehands BMW 1 serie eenvoudig online, zonder de tussenkomst van een dealer. Online een auto aanschaffen is niet iets dat je zomaar doet. Het is een weloverwogen keuze waarbij je goed nadenkt over alle mogelijkheden. Dit begrijpen wij bij Auto.nl maar al te goed en daarom staan wij voor een transparante en open werkwijze. Wij hanteren altijd vaste prijzen zodat je weet waar je aan toe bent en betalen kan achteraf. Geen verrassingen dus. Ook geven we je een betrouwbaar beeld van al onze aangeboden occasions. Op de gedetailleerde 360 graden foto’s is ieder krasje of deukje goed zichtbaar. Zo krijg je een goed beeld van de tweedehands BMW 1 serie modellen.

Onze andere BMW-modellen