BMW BMW X1

Pure actie

Heb jij altijd drang naar actie? Dan is de BMW X1 het voor jou. Met het atletische design hunkert ‘ie naar een goede rit. Het is dan ook niet voor niets een Sports Activity Vehicle (SAV). De X1 is veelzijdig, flexibel, innovatief, comfortabel en bovenal te bestellen vanuit je luie stoel. Het interieur ziet er gelikt uit en de auto rijdt lekker. De X1 werd in 2009 aan het aanbod van BMW toegevoegd. En ondanks de ‘1’ is de auto niet gebaseerd op de 1-serie, maar deelde hij de basis met de 3-serie. In 2015 kwam de tweede generatie op de markt — met dezelfde basis als de BMW X2. In principe is de auto voorwielaangedreven, maar vierwielaandrijving is ook leverbaar. Leuk om te weten: het is de eerste BMW die in Nederland gebouwd wordt.

EXtra genieten, zo’n nieuwe auto

Een X1 kopen met het gemak waarmee je een nieuwe lading kleding bestelt. Daar staan we voor bij auto.nl. Veel mensen willen niet naar dealers toe, vinden onderhandelen niet leuk en willen vooral gemakkelijk en snel hun nieuwe auto voor de deur hebben staan. Snappen we. Daarom bestel je je X1 gewoon online via auto.nl. We brengen je BMW binnen 5 dagen bij je thuis — of ergens anders, als dat handiger voor je is. Dan is het tijd voor je proefrit en we rijden uiteraard graag met je mee om je álles over je auto uit te leggen. Bevalt ‘ie? Zetten we je X1 meteen op jouw naam. Zelfs dan zit je nog nergens aan vast, want je hebt 2 weken bedenktijd. Kom je binnen 14 dagen tot de conclusie dat de X1 toch niet je droomauto is? Dan halen we hem zonder morren weer op. En jij krijgt je aankoopbedrag gewoon terug.

Betrouwbare occasions

Een nieuwe auto kopen is altijd een beetje spannend en zeker als het een X1 occasion is. Je wil natuurlijk weten wat je koopt. Daarom staan er gedetailleerde foto’s online, waarop je precies kan zien in welke staat de auto verkeert. En dat is niet alles — we hebben ook Johan. Hij heeft jouw X1 al op 31 punten gecontroleerd voordat ‘ie in de webshop kwam. Want wij verkopen alleen maar auto’s die hij ook aan zijn moeder durft te verkopen. Zo durven we jou te beloven dat je de eerste 15.000 kilometer kan rijden zonder onderhoud. Dat is nog eens lekker de weg opgaan.

Onze andere modellen