BMW BMW X2

De BMW X2 is voor de l(i)efhebber

De BMW X2 is een unieke bolide. Zodra hij met zijn imposante voorkant even naar je knipoogt, weet je al dat deze auto sportieve ambities heeft. Het is een dynamische, wendbare auto waarover tot in de kleinste details is nagedacht. In 2016 vulden de Duitsers het gat tussen de X1 en de X3 op in het modellenaanbod met de X2 in concept-vorm. Het concept werd bijna ongewijzigd in productie genomen en nu is ‘ie daar zoals we hem kennen: de BMW X2. In principe een bolide met een driecilindermotor en voorwielaandrijving, tenzij je ‘vier cilinders’ en ‘vierwielaandrijving’ aanvinkt op de optielijst. Met een elegant interieur waarin je meer dan genoeg praktische opbergmogelijkheden hebt.

Ook comfortabel: je auto online bestellen

Je BMW X2 bestellen vanuit je luie stoel. Comfortabeler kan niet. Het werkt heel makkelijk en veilig: je zoekt precies die X2 uit die je wil, je bestelt ‘m en wij bezorgen je bolide binnen 5 werkdagen bij je thuis. Of op je werk, waar jij ‘m het liefste hebt. Wil je op het moment van afleveren betalen? Doen we dat. Dan is het jouw moment: je maakt een proefrit en bekijkt of dit echt je droombolide is. Bevalt je X2? Mooi, dan zetten we hem gelijk op jouw naam. Spannend of je wel de goede keus maakt? Je hebt twee weken de tijd om echt zeker van je zaak te zijn. Bedenk je binnen die 14 dagen dat je toch niet honderd procent tevreden bent? Dan halen wij je X2 gewoon weer bij je op. En jij krijgt je volledige aankoopbedrag gewoon terug.

BMW X2-ehands en gloednieuw: allebei betrouwbaar

Of je nou een gloednieuwe of een tweedehands BMW X2 koopt: je weet zeker dat je een betrouwbare auto te pakken hebt. Bij gloednieuw spreekt dat voor zich en bij een tweedehands bolide via auto.nl eigenlijk ook. Wij hebben namelijk Johan — al 20 jaar operationeel manager. Hij controleert alle tweedehands X2’s op maar liefst 31 punten. Is iets niet tiptop in orde, dan zorgt hij ervoor dat het wel zo is. Daardoor beloven we jou dat je 15.000 kilometer rijdt zonder onderhoud. En dan krijg je er ook nog eens een jaar BOVAG-garantie, vijf apk’s, één jaar gratis pechhulp en een onderhoudsbeurt bij.

Onze andere modellen