image/svg+xml Louwman Created with Sketch. icon-checked icon-document 5B3F2C90-278E-45DB-8AA9-3BD22C3DA5BC phone-icon icon-filter Louwman Created with Sketch. icon-readmore icon-dilevery 602D7FAA-55E3-474B-949F-2F504E2A2A55 Shape

Groter dan ooit

Laat je niet misleiden door de naam, want de BMW X3 is niet het derde, maar het tweede X-model van het Duitse merk. Het is net als de andere X-en een SUV, of zoals BMW zegt: een Sport Activity Vehicle (SAV). De eerste X3 is ontworpen door Chris Bangle, een BMW-bedenker die veel aandacht kreeg met zijn designomslag bij het automerk. De X3 staat op hetzelfde platform als de 3-serie en combineert het zijn van een compacte auto met de rij-ervaring van de grote broer X5. Inmiddels heeft de bolide een aantal upgrades gekregen en lijkt ‘ie qua techniek meer op de 5-serie. De X3 is ook gegroeid: hij is nu groter dan dat de allereerste X5 was. Concurrenten? De Audi Q5, Porsche Macan, Jaguar F-Type, Volvo XC60.

Lekker luxe: je BMW X3 online bestellen

Mensen die van de BMW X3 houden, houden waarschijnlijk ook van comfortabel en gemakkelijk. En dan is auto.nl een ware uitkomst. Bij ons bestel je je X3 namelijk gewoon online, met hetzelfde gemak als waarmee je je pizza bestelt. En we zorgen we ook nog eens voor dat we je bolide netjes thuisbezorgen. Of ergens anders in Nederland, als dat je beter uitkomt. Je X3 online kopen via auto.nl beteken dat je alle tijd en ruimte hebt om je bolide uit te zoeken. Geen gehaast, geen onderhandelingen, geen gedoe. Goed om te weten: we bieden je altijd onze laagste prijs. We hebben geen showrooms en geen dure verkopers en van dat voordeel profiteer jij. Gebruikte auto’s zijn gemiddeld 3% goedkoper en nieuwe bolides gaan voor tot wel 9% de deur uit. Benieuwd of een X3 occasion wel betrouwbaar is? Nou, daar heeft onze Johan wel antwoord op. Hij controleert namelijk alle auto’s op maar liefst 31 punten. Ziet hij iets wat niet 100% aan zijn strenge eisen voldoet? Dan vervangt hij het meteen. En zo beloven we jou dat je 15.000 kilometer rijdt zonder een pitstop te hoeven maken voor onderhoud. Met een lekker gevoel op weg.

Met het grootste gemak gewoon bij jou thuisbezorgd

Heb je je BMW X3 uitgekozen? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om hem bij je te bezorgen. Binnen een paar klikken en 5 dagen is je X3 van je scherm naar je stoep getransporteerd. Zodra we aanbellen, spring jij in de auto om je proefrit te maken. Bevalt je X3 zoals je hoopte? Dan zetten we hem meteen op jouw naam. Wel zo makkelijk. En zelfs dan zit je nog nergens aan vast. Je hebt dan nog 14 dagen de tijd om helemaal zeker van je zaak te blijven. Blijk je toch niet helemaal tevreden? Laat het ons weten, dan halen we je bolide gewoon weer op. Zonder morren of gedoe. En ja, je krijgt je volledige aankoopbedrag netjes terug.

Onze andere BMW-modellen