image/svg+xml Louwman Created with Sketch. icon-checked icon-document 5B3F2C90-278E-45DB-8AA9-3BD22C3DA5BC phone-icon icon-filter Louwman Created with Sketch. icon-readmore icon-dilevery 602D7FAA-55E3-474B-949F-2F504E2A2A55 Shape

Een luxe auto die weet wat je wil

In 2014 kwam de eerste generatie van de BMW X4 op de markt. Eigenlijk een soort coupéversie van de X3. Ze staan dan ook allebei op hetzelfde platform en zelfs het front lijkt flink op elkaar. De eerste generatie werd, na 200.000 exemplaren, al in 2018 vervangen door een volledig nieuwe. Weliswaar gebaseerd op andere de X3, maar wel met een ander design. De nadruk ligt meer op sportiviteit. De nieuwste X4 is voorzien van iDrive en op het gebied van connectiviteit is alles mogelijk. Een comfortabele, luxe auto die weet wat je wil.

Je BMW X4 kopen zoals jij het wil

Een auto kopen is altijd een beetje spannend. Daarom is het via auto.nl simpel en veilig. Of je nou een gloednieuwe of een tweedehands X4 koopt, je weet zeker dat je een betrouwbare bolide hebt. Hoe we dat zo zeker weten? Omdat we Johan hebben. Operationeel manager en al 20 jaar in het auto-check-vak. Hij controleert alle auto’s op maar liefst 31 punten voordat ze in onze webshop verdwijnen. Zijn motto? “Pas als ik ‘m aan mijn moeder durf te verkopen, is hij goed genoeg om aan een ander te verkopen.” Bij ons hoef je ook niet te onderhandelen. De prijs die je ziet is de prijs die je betaalt — geen kosten voor rijklaar maken of voor het bezorgen van je X4. En daar komt nog eens bij dat de prijs bij gebruikte auto’s gemiddeld 3% lager is en bij nieuwe auto’s tot wel 9%.

We bezorgen je BMW binnen 5 dagen

Heb je je X4 uitgezocht? We nemen zo snel mogelijk contact met je op om je X4 te bezorgen. Bij je thuis of ergens anders in Nederland — wat voor jou het handigst is. Zodra de bel gaat, spring je in de auto en maak je een proefrit. Bevalt je X4 zoals je hoopte? Dan zetten we ‘m gelijk voor je op naam. Kom je er binnen 14 dagen toch achter dat het niet helemaal jouw ding is? Laat het ons weten, dan halen we je BMW gewoon weer op. Zonder morren, lastige vragen en gedoe. En jij krijgt natuurlijk je volledige aankoopbedrag terug.

Onze andere BMW-modellen