Coronavirus Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, nemen wij maatregelen rond de bezorging van auto’s.Meer informatie

Ford Ford B-Max

Een feestje in MPV-vorm

De Fiesta in MPV-vorm: de Ford B-Max. Deze bolide is perfect voor in de stad en voor instappen met met een volle tas. Je portier is namelijk maar liefst 1,5 meter breed. Handig. Volgens Ford is het rijden in de B-Max comfortabel, efficiënt en een hele ervaring. Via auto.nl koop je eenvoudig je B-Max occasion online. Binnen 5 dagen bij je thuisbezorgd.

Maximale service bij je B-Max

Je Ford B-Max online bestellen klinkt misschien als een utopie, maar het kan nu echt. Binnen een paar klikken en 5 werkdagen staat jouw B-Max bij je op de stoep — lekker makkelijk. Uit onderzoeken blijkt namelijk dat mensen het kopen van een auto op de traditionele manier helemaal niet zo leuk vinden. Met name het onderhandelen en de druk van de verkoper zijn grote minpunten. Tijd om het anders te doen: gewoon vanuit je luie stoel.

Bestel je je Ford B-Max online, dan zit je nog nergens aan vast. Zelfs niet als we hem bij je bezorgen en jij na de proefrit zo enthousiast bent dat we ‘m meteen op jouw naam zetten. Je hebt namelijk 14 dagen bedenktijd. Kom je er binnen die 2 weken achter dat het toch niet helemaal jouw droomauto is? Dan halen we hem zonder lastige vragen weer bij je op. En het aankoopbedrag krijg je volledig terug. Nu we het toch over het aankoopbedrag hebben: bij auto.nl is je B-Max gemiddeld 3% goedkoper en nieuwe bolides gaan tot wel 9% goedkoper de deur uit.

Een B-Max van A-kwaliteit, ook occasions

Alle B-Max-occasions die wij verkopen, gaan eerst langs Johan. Johan is onze operationeel manager en hij is streng. Hij controleert onze auto’s op maar liefst 31 punten en dat doet hij heel zorgvuldig. Is er iets ook maar een tikkeltje versleten, dan vervangt hij dat. Ruikt een auto niet fris van binnen, dan verschijnt hij niet in onze webshop. Zijn motto is: “Als ik de auto niet aan mijn moeder durf te verkopen, dan ook niet aan een ander.” Mooi streven, vinden wij. Daarom beloven we jou dat je maar liefst 15.000 kilometers kan maken met je B-Max zonder onderhoud. En dan krijg je er ook nog eens een jaar BOVAG-garantie bij, vijf apk’s, één jaar gratis pechhulp en een onderhoudsbeurt.