Ford Ford C-Max

Een Focus in het groot

Een Ford Focus, maar dan in MPV-vorm: de Ford C-Max. Sterker nog: voorheen heette het model ook de Focus C-Max. Ze zijn dus aardig aan elkaar verwant en gewaagd. De C-Max was ooit ook leverbaar als Hybrid en Energi, maar die varianten waren al vrij snel uit het aanbod verdwenen. In 2003 kwam C-Max op de markt en in 2007 kreeg ‘ie een flinke opknapbeurt. Nu is de Ford alleen nog als occasion te koop. Geen man overboord, want ook dit model bieden we bij auto.nl aan.

Je bent al goed op weg

We beginnen onze zoektocht naar een nieuwe auto vaak online, dus je bent al goed op weg. Nu kun je je zoektocht hier ook echt afmaken, want je C-Max bestel je gewoon online. Online je auto kopen is goedkoper en makkelijker dan ooit. De C-Max is bij auto.nl namelijk gemiddeld 3% goedkoper dan bij de ‘gewone dealer’. Wij hebben namelijk geen showrooms en verkopers en dat voordeel geven we graag aan jou. Wat we wel hebben? Een team dat altijd in de startblokken staat om jouw vragen te beantwoorden. Over de auto en over hoe het online kopen van je auto werkt. En we hebben Johan. Operationeel manager, al meer dan 20 jaar. Hij controleert alle auto’s op 31 punten voordat ze in onze webshop verschijnen. Van de geur tot de gordels en van de verwarming tot de versnellingsbak. Daardoor beloven wij je dat je de eerste 15.000 kilometer rijdt zonder pitstop voor onderhoud. Is er daarna toch iets met je C-Max? Dan staan de deuren van meer dan 100 servicecentra voor je open. Wagenwijd. Verspreid over heel Nederland, dus er is er altijd wel eentje in de buurt.

Betrouwbare C-Max occasions

Zoals we net al schreven: al onze occasions controleren we op 31 punten. Maar dat we de auto in goede staat leveren, wil niet per definitie zeggen dat jij er volkomen blij mee bent. Daarom duurt jouw proefrit maar liefst 14 dagen. Voordat je proeftermijn om is, zit je nog nergens aan vast. Kom je er binnen die 2 weken achter dat de C-Max niet helemaal is wat je ervan hoopte? Dan halen we hem gratis en zonder morren bij je op. En het aankoopbedrag storten we in zijn geheel terug op jouw rekening.