Ford Ford Fiesta

Een feestje om in te rijden

Met zo’n naam moet het wel een feestje zijn om in deze Ford te rijden. De nieuwste Fiesta is uitgerust met een hoop technische snufjes en systemen die je helpen veilig en comfortabel te rijden. Volgens Ford doet de Fiesta geen concessies. Van opwindende prestaties tot geldbesparende efficiëntie — je krijgt het in deze bolide allemaal. De Ford Fiesta is een middelgrote wagen uit de compacte klasse. In 1976 voor het eerst op de markt met als omschrijving ‘niet al te duur, wel goede rijeigenschappen’. Inmiddels is de Fiesta volwassen geworden. Luxer ook. Het aantal carrosserievormen nam in de loop der jaren af, maar des te meer uitvoeringen zijn er nu. Voor nóg meer luxe kies je de Vignale, voor een stoerdere aankleding de Active en als je het feestje qua snelheid compleet wil maken, dan is de ST-uitvoering jouw cadeautje.

Trek de champagne maar open, je kan nu online je Fiesta kopen

Het leven is dan wel een feestje, maar je moet dan wel zelf de Fiesta kopen. Wat je niet zelf hoeft: de bolide ophalen. We brengen hem namelijk helemaal gratis bij je thuis. Of op je werk, als dat handiger — en in Nederland — is. Vervolgens is het aan jou een proefrit te maken. Bevalt de Fiesta je? Mooi, dan zetten we hem meteen op jouw naam. Hoef je dat ook niet meer zelf te doen. Je zit dan nog steeds nergens aan vast, want je hebt een bedenktermijn van 14 dagen. Kom je er binnen die 2 weken achter dat je het leven liever in een andere auto viert? Dan halen we je Fiesta gewoon weer bij je op. Zonder lastige vragen of moeilijk gedoe. En het aankoopbedrag krijg je gewoon terug. Oh, over het aankoopbedrag gesproken: gebruikte auto’s zijn bij auto.nl gemiddeld 3% goedkoper en nieuwe auto’s gaan tot wel 9% goedkoper de deur uit. Wij hebben namelijk geen dure showrooms, noch dito verkopers. En daar profiteer jij van.

Betrouwbare bolide, ook tweedehands

Ga je voor een tweedehands Fiesta? Snappen we — dat scheelt toch een aardig duit in het zakje. Het kan ook spannend zijn, want hoeveel horrorverhalen heb jij al gehoord over occasions? Bij auto.nl loop je dat risico niet. Want wij hebben Johan. Hij controleert alle gebruikte auto’s voordat ze in onze webshop komen. Op maar liefst 31 punten, zodat hij jou kan beloven dat je maar liefst 15.000 kilometer rijdt zonder pitstop voor onderhoud. Is er toch een keer iets met je auto? Dan staan de deuren van meer dan 100 servicecentra, verspreid over heel Nederland, wagenwijd voor je open.

Onze andere modellen