Ford Focus

Heb jij je focus op dit model?

Het Amerikaanse automobielconcern Ford is ook in Nederland populair. Niet gek, want in 2017 was het de op vier na grootste autobouwer van de wereld. Ford heeft bijna 11.000 eigen dealers en nu koop je je Ford ook gewoon online via auto.nl. In elke straat zie je minstens één Ford staan — het automerk staat dan ook al jaren in de top 10 van de beste verkoopcijfers. Henry Ford, de oprichter van het merk, had als doel om auto’s op de markt te brengen die voor iedereen betaalbaar zijn. De eerste Ford, Ford Model A, kostte 750 dollar. Slim als deze man was, werd hij ook de grondlegger van het aanbieden van extra opties voor een meerprijs. En kijk eens waar het merk nu staat. De bekendste Ford-modellen? De Ford Mustang, Ford Focus, Ford Ka en Ford Fiesta. Deze auto’s zijn populair, nieuw én occasions.

Je auto online bestellen, met de focus op een goede ervaring voor jou

Uit onderzoeken blijkt dat veel mensen helemaal niet blij zijn met het traditionele kopen van een auto. Naar de dealer, onderhandelen, slappe koffie drinken en toch de druk voelen bij het maken van een proefrit. Daarnaast kost het veel tijd om op deze manier je auto te kopen. Bij auto.nl koop je je Ford eenvoudig online. Een beetje alsof je een paar schoenen of een pizza bestelt. Loopt ‘ie niet naar je zin of is het toch niet helemaal je smaak? Dan nemen wij je Ford gewoon terug en krijg jij het aankoopbedrag weer netjes op je rekening. Over het aankoopbedrag gesproken: je betaalt bij ons een vaste prijs, zodat je niet voor verrassingen staat. Geen bijkomende kosten en altijd de laagste prijs: gebruikte auto’s zijn bij auto.nl gemiddeld 3% goedkoper en nieuwe auto’s gaan tot wel 9% goedkoper de deur uit. Aan jou de keus wanneer je betaalt: vooraf of op het moment dat wij de auto bij je thuis bezorgen en jij de proefrit hebt gemaakt? Je zit zelfs dan nog nergens aan vast, want je hebt 14 dagen bedenktijd. Is jouw Ford toch niet wat je ervan hoopte, dan halen we ‘m gewoon weer bij je op.

Een gebruikte Focus kopen

Omdat Ford een populair automerk is, is er genoeg tweedehands aanbod. Dat betekent ook dat Ford occasions gewild zijn. Zoals we al schreven was het de missie van Ford om auto’s te maken die voor iedereen betaalbaar zijn, dus de occasions zijn zeker niet de duurste bolides. Bovendien weet je dat je via auto.nl altijd een betrouwbare occasions te pakken hebt. Elke Ford-occasion die bij ons binnenkomt, controleren we uitgebreid. En met ‘we’ bedoelen we eigenlijk onze Johan. Hij controleert de auto op maar liefst 31 punten. Van de aandrijfriem tot de lak en van het interieur tot de remmen. Wel zo veilig. Je weet zeker dat je met onze auto’s minimaal 15.000 kilometer rijdt zonder onderhoud. Beloofd. En twijfel je over de staat van de auto? Eventuele gebruikerssporen laten we duidelijk aan je zien op foto’s én je mag de Ford altijd in het echt komen bekijken. Ga je over tot aankoop, dan krijg je bij je Ford occasion een servicebewijs voor een jaar lang BOVAG-garantie, een onderhoudsbeurt na 5.000 kilometer én 5 APK-keuringen.

Onze andere Ford-modellen