Ford Ford Focus

Heb jij je focus op dit model?

Ligt jouw focus op het gelijknamige model van Ford? Snappen we. Het is een auto die je aangenaam verrast. De Ford Focus is ruim, stabiel, betrouwbaar en van een hoop gemakken voorzien. De nieuwste uitvoeringen zijn nog veiliger dan hiervoor, dankzij geavanceerde technologieën en systemen. En alle uitvoeringen hebben iets met elkaar gemeen, want sinds de introductie van het allereerste model in 1998 doet de Focus het goed in de verkooplijstjes. Ook leuk om te weten: Paus Franciscus reed rond in de Focus en in 2001 en 2002 was het de bestverkochte auto ter wereld. De Focus is leverbaar als vijfdeurs hatchback, stationwagen en sedan.

Je auto online bestellen, met de focus op een goede ervaring voor jou

Niet iedereen heeft zin in het hele traject dat voorafgaat aan het kopen van een auto. Naar de dealer, of zelfs meerdere, slappe koffie drinken, onderhandelen over de prijs en misschien wel druk voelen om toch ‘ja’ te zeggen. Zeker als het gaat om een tweedehands Focus kan het best een uitdaging zijn. Daarom bestel je nu je auto online. Een webshop waarin je je Focus uitgebreid bekijkt en je binnen een paar klikken je bolide bestelt. Zorgen wij ervoor dat we ‘m gratis thuisbezorgen. Geen zorgen, je zit dan nog nergens aan vast. Zodra we hem afleveren, maak je een proefrit en die duurt maar liefst 14 dagen. Kom je er binnen 2 weken achter dat de Focus toch niet helemaal jouw ding is? Dan komen we hem gewoon weer ophalen. Zonder lastige vragen. En jij krijgt je aankoopbedrag helemaal terug.

Een gebruikte Focus kopen

Waar ook niet iedereen zin in heeft: de volle mep betalen. En dan is een gebruikte Focus een prima uitkomst. Zeker via auto.nl, want dan weet je zeker dat je een betrouwbare bolide koopt. Hoe? Doordat Johan je Focus al op 31 punten gecheckt heeft. Van de airbags tot de accu en van de velgen tot de versnellingsbak. Een auto komt pas in onze webshop als Johan hem goedkeurt. Oh, en goed om te weten: gebruikte auto’s zijn bij auto.nl gemiddeld 3% goedkoper en nieuwe auto’s gaan tot wel 9% goedkoper de deur uit.