Lexus CT

Een hybride zonnetje

Lexus is in 1989 opgericht als het tweede merk van Toyota. Het wordt ook wel het premium hybride automerk genoemd. Lexus staat voor ‘The pursuit of perfection’, ofwel het streven naar perfectie. Verder gaat het merk voor superieure kwaliteit, innovatie en maatschappelijk verantwoorde keuzes. Een Lexus kopen betekent kiezen voor stijl en elegantie, ondersteund door een goed geconstrueerde wagen met luxe details en ruimte.

Bij auto.nl hebben we een uitgebreid aanbod aan nieuwe modellen en occasions in verschillende prijsklassen. Grote kans dus dat er een wagen bij zit die binnen jouw budget past.

Nieuwe of tweedehands Lexus CT kopen

Ook wanneer je een tweedehands Lexus koopt, willen we dat je hier lange tijd rijplezier aan beleeft. Om de kwaliteit van de occasions te waarborgen, worden alle gebruikte wagens bij binnenkomst grondig gecontroleerd. Onderdelen met slijtage worden gerepareerd of vervangen voordat we de auto te koop aanbieden. Bovendien zijn eventuele gebruikssporen duidelijk te zien op de 360-graden foto’s zodat je een betrouwbaar beeld van de occasion krijgt.

Lexus CT online bestellen

We bieden bij auto.nl voornamelijk Lexus modellen aan met hybride motoren. Deze auto’s zijn zeer energiezuinig. Niet alleen goed voor het milieu dus, maar ook nog eens voor de portemonnee. Een Lexus hybride auto heeft twee motoren: een verbrandingsmotor en een elektromotor. Deze twee motoren werken samen voor een uiterst comfortabele, ontspannen en vooral zuinige rit. De auto wekt zijn eigen energie op zonder dat hier een laadkabel voor nodig is. Dit zorgt ervoor dat de motor een lager verbruik heeft en hierdoor minder CO2 uitstoot heeft.

Online een Lexus kopen, alsof je een pizza bestelt Uniek aan auto.nl is dat je jouw nieuwe of tweedehands Lexus gewoon eenvoudig vanachter je pc bestelt. We begrijpen heel goed dat dat best een beetje spannend kan zijn. Daarom leggen we graag aan je uit hoe we werken.

Allereerst hanteren we altijd vaste prijzen zodat je achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Verder heb je de keuze om pas te betalen op het moment van levering, nadat je eerst een proefrit hebt gemaakt natuurlijk. Vervolgens heb je altijd nog een bedenktermijn van 14 dagen waarin je helemaal aan jouw Lexus kunt wennen. Als de wagen toch niet bevalt dan komen we deze weer kosteloos bij je ophalen. Uiteraard krijg je dan het volledige aankoopbedrag teruggestort. Verder krijg