Lexus CT

Een hybride zonnetje

De Lexus CT: met recht een hybride zonnetje. Het is een kruising tussen een traditionele verbrandingsmotor en een elektromotor met accu. Tijdens het rijden laad je je accu op. Handig. En nog zuinig ook, want de CO2-uitstoot is minimaal. De Lexus CT heeft al een paar facelifts gehad — zowel van binnen als van buiten. Wat hetzelfde is gebleven? Dat de CT altijd elektrisch wegrijdt. Lekker stil. Ben je gek op comfort? Het onderstel van deze mooie hybride is dat ook. Met de Lexus CT glijd je over de weg. Eerlijk is eerlijk: dat nodigt niet per se uit tot volle turbo. Liever een ander model? Kan ook. Bij auto.nl helpen we je graag op weg. Wil je meer weten over een specifieke auto? Een nachtje slapen voordat je je keus maakt? Doe wat goed voelt voor jou, want het is belangrijk dat jíj blij bent met je nieuwe auto.

Nieuwe of tweedehands Lexus CT kopen

Bij auto.nl koop je je auto met hetzelfde gemak als het online bestellen van je pizza. Misschien een tikkie spannender, maar wel net zo makkelijk. We bieden zowel gloednieuwe als gebruikte Lexus CT’s aan. De nieuwe komen direct bij een dealer uit voorraad. De gebruikte Lexus CT staat momenteel in een showroom. Welke precies? Dat staat op de pagina van de specifieke auto die jij interessant vindt.

“Hoe weet ik zeker dat ik een goede auto koop?” Nou, onze Johan checkt alles. Op 31 punten let hij extra goed. Kapotte onderdelen vervangt hij meteen — dat is wel zo makkelijk. Hij maakt ook foto’s van krasjes en deukjes, want die laten we duidelijk aan je zien. Het rondje om de auto is digitaal misschien nog wel beter. Met 360-graden-fotografie, ‘gewone’ foto’s en een volledige, op te vragen onderhoudshistorie. Toch nog vragen over de Lexus CT? Operationeel manager Johan vertelt je er alles over via mail (johan@auto.nl) of aan de telefoon (06 - 25 74 35 65). Goed om te weten: de prijs die je ziet staan, is ook echt de prijs die je betaalt. Geen cent meer. Geen onaangename verrassingen. Nog beter: die prijs ligt bij gebruikte auto’s gemiddeld 3% lager en bij nieuwe auto’s tot wel 9%. Is dat even mooi meegenomen.

Lexus CT online bestellen

Heb je je favoriete Lexus CT uitgezocht? Mooi. Met een paar drukken op de knop, staat deze mooie bolide straks niet meer op je beeldscherm, maar voor je voordeur. Bezorging is gratis. Afrekenen doe je van tevoren per factuur of door bij aflevering te pinnen. Eerst een proefrit maken in je eigen omgeving? Leuk. Rijden we meteen even mee om je alle technische snufjes uit te leggen. Goedgekeurd? Dan zetten we de auto meteen op jouw naam. Daarna heb je nog 14 dagen de tijd om de Lexus CT uitvoerig te testen. Zitten de stoelen niet helemaal jofel of ben je toch wat eerder uitgekeken op de kleur? Dan halen we je auto gewoon weer bij je op. Je krijgt het volledige aankoopbedrag terug. Zonder lastige vragen.

Als je online je tweedehands Lexus CT bestelt, krijg je van ons: • één jaar gratis BOVAG-garantie • vijf gratis apk’s • één jaar gratis pechhulp • gratis onderhoudsbeurt na 5.000 kilometer

Onze andere modellen