Lexus ES

Luxe, maar dan uitzonderlijk

De Lexus ES is zo’n auto die alles is — behalve standaard. Met meer dan 100 features en een uitdagend design is de ES een auto waarin je gezien mag worden. Sterker nog: je rijdt er waarschijnlijk een extra rondje mee. De sedan is ruim, vrij stil en ook nog eens zuinig. Hoe het met de veiligheid zit, vraag je? Nou, geramd. Je rijdt met de veiligste sedan die door Euro-NCAP is getest. Dankzij geavanceerde technologische snufjes kom jij niet terecht in kop-staart-botsingen en zijn aanrijdingen bij het wisselen van een rijbaan verleden tijd. Rijd je met deze bolide in de stad? Dan hoef je je geen zorgen te maken over aanrijdingen met voetgangers. Daarnaast schakelt de Lexus ES vanzelf over naar de Electric Vehicle-modus, waardoor je volledig elektrisch rijdt.

Uitzonderlijke service

Uit onderzoeken blijkt dat heel veel mensen het onderhandelen bij het kopen van een auto helemaal niet leuk vinden. Het is allemaal spannend. Daarom maken wij het je graag zo gemakkelijk mogelijk. In onze webshop heb je alle tijd en ruimte om je perfecte Lexus ES uit te zoeken. Of het nu een nieuwe is of tweedehands, je weet zeker dat je bij ons een goede bolide koopt. Eentje waarmee je de eerste 15.000 kilometer sowieso zonder onderhoud over het asfalt glijdt. Zonder een pitstop te maken voor onderhoud. Onze Johan controleert alle auto’s die we verkopen op maar liefst 31 punten. Als er iets is wat niet perfect is, vervangt ‘ie het. Even een onderhoudsrapport opvragen? Mag altijd. Meer weten over de specificaties of een andere vraag? Stel ze allemaal. Vragen of het ‘iets goedkoper kan’ is trouwens niet nodig. We bieden je direct de laagste prijs. Gebruikte auto’s zijn in vergelijking met ‘de gewone dealer’ gemiddeld 3% goedkoper en nieuwe auto’s tot wel 9%.

Dat is nog ES makkelijk

Je auto online bestellen, dat is nog eens makkelijk. Vanuit je luie stoel je nieuwe bolide uitzoeken. En dan is het wachten geblazen tot we je de Lexus ES brengen. Binnen 5 werkdagen staan we met de ES voor je deur. Of ergens anders: het is maar net welke plek jij kiest. Vervolgens maak je een proefrit in deze mooie sedan. We leggen je alles uit over de geavanceerde technologie en horen graag van je hoe de auto bevalt. Als de ES helemaal goedgekeurd is, zetten we ‘m op jouw naam. Dan zit je nog steeds niet definitief aan je nieuwe bolide vast. Je hebt 14 dagen de tijd om goed van de auto te proeven. Kom je tot de conclusie dat het toch niet 100% is wat je wil? Laat het ons weten, dan halen we hem gewoon weer op. Zonder gedoe. En het aankoopbedrag krijg je volledig terug.

Onze andere modellen