Lexus GS

Stijlvolle hybride sedan

Al sinds 1993 siert de Lexus GS het straatbeeld. Een streling voor het oog. Maar ja, de rechtervoet wil ook wat. En de Lexus GS heeft gelukkig genoeg vermogen in zich om tot heerlijke rijprestaties te komen. De nieuwe generatie van de Lexus GS is weer een fantastische bolide in de hogere middenklasse. Om tot dit model te komen, zijn er 1,5 miljoen testkilometers afgelegd en is er maar liefst 2.000 uur aan het interieur gewerkt. Leuk weetje: het ontwerpen van de bestuurdersstoel duurde maar liefst 5 jaar. We durven dus wel te zeggen dat die lekker zit. Naast dat de Lexus GS een stijlvolle sedan is, is ‘ie ook comfortabel en rijk uitgerust. Zuinig in brandstofverbruik en met cruise én climate control een heerlijke bolide. De Lexus GS is verkrijgbaar als GS 300h en GS 450h.

Bij een auto met uitmuntende prestaties hoort dito service

Je Lexus koop je niet bij de eerste de beste verkoper. Dat snappen we. Je wil weten dat je een goede koop doet: qua model auto, qua service en betrouwbaarheid. Daarom bieden wij alleen maar goede auto’s aan. Onze Johan is operationeel manager én streng. Alle auto’s moeten zijn goedkeuring wegdragen. Pas als Johan het sein geeft dat de auto in onze webshop mag, plaatsen we hem daar. Want alleen dan durven we jou te beloven dat je eerste 15.000 kilometers maakt zonder dat je iets aan onderhoud hoeft te doen. En als er ooit wél iets met je auto aan de hand is, staan de deuren van meer dan honderd servicecentra wagenwijd voor je open. Je hoeft niet ver te rijden — ze zitten verspreid over heel Nederland.

De Lexus lekker luxe bij je thuisbezorgd

Je bestelt de Lexus gewoon vanaf je bank. Of vanuit je luie stoel. Zoals je het wil. Het is net zo makkelijk als het bestellen van je nieuwe schoenen of een pizza. We bezorgen je Lexus GS bij je thuis en dan is het tijd voor de echte test: je proefrit. Voldoet de GS aan al je eisen? Perfect. Dan zetten we hem meteen op jouw naam. En kom je er binnen 14 dagen achter dat de kleur toch niet goed is of dat de stoelen niet lekker zitten? Geen man overboord. Geef het bij ons aan, dan halen we de Lexus gewoon weer bij je op. Geen gedoe, geen lastige vragen. Wel het aankoopbedrag volledig terug op jouw rekening.

Onze andere modellen