Lexus LC

De LC: een onvergetelijke coupé

Een auto die al je verwachtingen overtreft? Dat moet de Lexus LC wel zijn. Deze auto is niet zomaar tot stand gekomen. De LC is geboren in het Lexus’ laboratorium in Japan, waar ze onderzoek doen naar aerodynamica. Dat belooft dus een heel goede rijervaring. Wat ook bijzonder goed is: de uitstraling van deze coupé. Een auto waarmee je absoluut opvalt, in positieve zin. Zijn het de looks niet die direct opvallen, dan is het de rijprestatie wel. Als je met deze sportcoupé over de snelweg raast, kijken de bestuurders achter je de bolide verlekkerd na. Alles aan de LC klopt: dynamische luxe in het interieur, een wendbare en krachtige auto en ook nog eens verkrijgbaar als hybride. Wat wil een autoliefhebber nog meer?

Een onvergetelijke ervaring: online je Lexus LC kopen

Online kopen we vrijwel alles. Van je pizza tot je nieuwe trui en van je vakantie tot je bank. Waarom zou je dan de deur uitgaan voor een auto? Dat weten wij ook niet. Dat het misschien een beetje eng klinkt om je auto online te kopen — dat snappen we wel. Daarom maken we alles zo transparant en makkelijk mogelijk. We zijn bijvoorbeeld helder over onze prijzen: alles is all-inclusive en de auto’s zijn goedkoper dan bij de ‘gewone dealer’. Op gebruikte auto’s scheelt het gemiddeld 3% en nieuwe auto’s gaan tot 9% goedkoper de deur uit. En dan weet je ook nog eens zeker dat het je een betrouwbare auto koopt. Operationeel manager Johan controleert de auto’s namelijk op 31 punten voordat we ze durven verkopen. Zodra hij ons groen licht geeft, zetten wij de auto’s in de webshop. De belofte dat jij je eerste 15.000 kilometer rijdt zonder onderhoud, krijg je er gratis bij.

Wanneer mogen we je LC bezorgen?

Zodra jij je Lexus LC bestelt, staan wij in de startblokken. We nemen contact met je op om een afspraak te maken voor de bezorging. Waar wil je je auto laten bezorgen en wanneer? Zolang het in Nederland is, vinden wij alles prima. Want het gaat erom dat jij tevreden bent. Als we voor je deur staan, is het aan jou een proefrit te maken. Natuurlijk rijden we even mee en leggen we je alles over de LC uit. Wel zo makkelijk. Is ‘ie naar wens? Dan zetten we hem ook gelijk op jouw naam. Kom je er binnen 14 dagen achter dat dit toch niet je droomwagen is? Dan halen we hem gratis weer op. En jij krijgt je volledige aankoopbedrag gewoon terug.

Onze andere modellen