Coronavirus Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, nemen wij maatregelen rond de bezorging van auto’s.Meer informatie

Lexus Lexus IS

Elegant en sportief

Op zoek naar een auto die elegant en sportief is? Een uitgesproken design mét krachtig vermogen? Een sportsedan die lekker vlot rijdt? De Lexus IS is het voor jou. Ondanks dat het een hybride auto is, doe je met de heerlijke 223 pk geen concessies. De elektromotor laadt zichzelf op, dus je hebt geen gedoe met stekkers. Een unieke rijervaring — die beleef je met de Lexus IS.

Eerlijk is eerlijk: de Lexus IS is geen voor de hand liggende keuze. Wel een keuze met een uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid. Ruimte genoeg voor vier volwassenen, een goed interieur en een stevig onderstel. De bagageruimte is niet enorm groot. Maar met die topsnelheid van 200 kilometer per uur kom je wel aardig lekker mee in het verkeer.

Tweedehands Lexus IS: een trefzekere keus

Zodra een Lexus IS occasion bij ons binnenkomt, is operationeel manager Johan aan zet. Hij controleert de wagen op maar liefst 31 punten. Als Johan hem niet aan zijn moeder durft te verkopen, verkopen we ‘m ook niet aan jou. Hij checkt de Lexus IS van binnen en van buiten. Komt hij iets tegen wat niet helemaal in orde is? Dan vervangt hij dat. Koop je via auto.nl een tweedehands Lexus IS? Dan garanderen we je dat je de eerste 15.000 kilometer over het wegdek glijdt — zonder onderhoud.

Je tweedehands Lexus IS uitzoeken in een webshop. Is dat wel betrouwbaar? Jazeker. Bekijk dankzij 360-graden-fotografie de auto vanuit alle hoeken. Op de gewone foto’s lichten we eventuele deukjes en krasjes goed voor je uit. We doen alles zodat jij een goed beeld hebt van de auto. Heb je toch nog vragen over de Lexus IS? Johan beantwoordt ze graag. Na 20 jaar in het vak is hij nog steeds niet uitgekeken op auto’s. Hij is bereikbaar via mail (johan@auto.nl) of telefoon (06 - 25 74 35 65). Onderhandelen is niet nodig. Doordat we onze kosten laag houden door geen dure showrooms en verkopers te hebben, bieden we jou altijd de laagste prijs. Je Lexus IS occasion is daardoor gemiddeld 3% goedkoper.

Niet goed, geld terug. Zelfs op een Lexus IS.

We bezorgen je Lexus IS helemaal gratis. Op een plek die jij uitkiest. Als het maar in Nederland is en we er koffie kunnen drinken. Betaal je op het moment van afleveren? Met je pinpas zo gepiept. Verhoog wel even je paslimiet. Vooraf per factuur betalen? Mag ook. Zodra we bij je zijn, is het aan jou om een proefrit te maken. In jouw vertrouwde omgeving. Wel zo fijn. Bevalt ‘ie? Dan schrijven we de Lexus IS direct over op jouw naam. Klinkt dat nog een beetje spannend? Je hebt vanaf dan nog 14 dagen bedenktijd. Is de IS toch iets te sportief? Zitten de stoelen niet lekker? Wat er ook aan scheelt: zonder lastige vragen halen we je bolide weer bij je op. En natuurlijk storten we het gehele aankoopbedrag zonder morren terug op je rekening. Geen man overboord.