Lexus UX

Dynamisch en riant

Een zelfopladende hybride met ruimte waar je ‘u(x)’ tegen zegt. De benzinemotor vormt een team met de elektromotor en daar is je portemonnee en het milieu maar wat blij mee. Je geluksgevoel trouwens ook. Je brandstofverbruik is laag, je draagt je steentje bij aan een betere wereld en je rijervaring is ook werelds. De UX is lekker hoog, waardoor je goed zicht hebt. Het Lexus Safety System versterkt je goede zicht: het systeem merkt fietsers op en herkent voetgangers zelfs in het donker. Ondanks dat de UX een SUV is, is het weggedrag gecontroleerd en dynamisch. Dat is nog eens genieten, terwijl je in stoelen van soepel leer zit. Wat trouwens ook heel soepel gaat met de UX: inparkeren. Dankzij vier camera’s weet je precies wat er rondom de auto gebeurt. Wel zo handig.

Online je Lexus UX bestellen

Wel zo handig: vanaf de bank je Lexus UX bestellen. Zorgen wij ervoor dat ‘ie van je beeldscherm naar je oprit komt. Of je nu een gloednieuwe UX koopt of een tweedehands, je bent er altijd zeker van dat je een goede auto koopt. Operationeel manager Johan controleert namelijk alle auto’s voordat we ze in de webshop zetten. Maar liefst 31 punten gaat hij af. En dat doet hij al 20 jaar. Johan wil namelijk dat iedereen een betrouwbare auto rijdt. Ziet hij iets wat niet helemaal in de haak is? Vervangen maar. Zodat jij de eerste 15.000 kilometers over het asfalt glijdt zonder een pitstop te maken voor onderhoud. Wil je toch heel graag eerst een (verliefde) blik op je UX werpen? We zetten altijd de beste foto’s voor je online. En met ‘beste’ bedoelen we ‘waarheidsgetrouw’. Geen weggepoetste krasjes of deukjes. Wil je meer weten over het onderhoud of heb je andere vragen? Neem contact op met ons team, want ze beantwoorden je vragen graag.

Binnen 5 werkdagen thuisbezorgd

Je Lexus UX besteld? Mooi. Laat ons weten waar en wanneer we je auto mogen bezorgen. Binnen 5 werkdagen staan we bij je op de stoep. Uiteraard met je Lexus UX. Genoeg tijd om een proefrit te maken, waarbij we je alles uitleggen over deze mooie SUV. Bevalt je UX? Dan zetten we ‘m meteen op jouw naam. Nu is er nog niets definitief, want je hebt nog 14 dagen om je auto echt goed uit te testen. Kom je dan toch tot de conclusie dat het net niet is wat je wilde? Geef het aan ons door. We halen de auto zo snel mogelijk bij je op. Zonder lastige vragen. Het aankoopbedrag krijg je uiteraard volledig terug.

Onze andere modellen