Mazda 2

Verrassend verfijnd

De Mazda2 is sinds 2003 in productie en heeft al een aantal verbeteringen achter de rug. In 2007 kwam de tweede generatie van dit model op de markt en een jaar later werd het model verkozen tot de nummer 2 Europese auto van het jaar. De bolide is extreem populair in thuisland Japan, maar ook in Nederland zijn we wel dol op de Mazda2. Van de auto zijn meerdere uitvoeringen verkrijgbaar en volgens Mazda zijn ze allemaal ‘verrassend verfijnd’. Ben je op zoek naar een goede rijervaring en fijn brandstofverbruik, dan is de Mazda2 jouw ding. Koop je ‘m nieuw, dan is hij standaard al flink rijk uitgerust. Wil je meer, dan zijn er uitvoeringen die je nog meer comfort en luxe geven. Wat alle uitvoeringen van de Mazda2 gemeen hebben: een elegante uitstraling, zorgvuldig gekozen materialen en een stil interieur.

Ook comfortabel: je auto online bestellen

Je Mazda2 koop je gewoon online. Vanuit je luie stoel, met een paar klikken en binnen een paar dagen. Binnen een paar dagen bezorgen we je bolide geheel gratis bij je thuis. En het beste van alles? Of hij nu nieuw is of dat je een occasion koopt: je weet zeker dat het een betrouwbare bolide is in goede staat. Johan controleert de gebruikte auto’s namelijk. Op maar liefst 31 punten. En dat doet hij al 20 jaar, dus hij weet waar hij het over heeft. Zijn motto? “Durf ik de auto niet aan mijn moeder te verkopen, dan ook niet aan iemand anders.” Daardoor bieden wij alleen maar auto’s aan waarmee je veilig de weg op kan. En dat ook nog eens voor de beste prijs. Gebruikte auto’s zijn bij auto.nl gemiddeld 3% goedkoper en nieuwe auto’s gaan tot wel 9% goedkoper de deur uit.

Mazda2-ehands

Een auto kopen is altijd al een beetje spannend en al helemaal als het een tweedehands bolide is. Daarom heb je bij auto.nl goede voorwaarden. Je zit namelijk nog helemaal nergens aan vast als je de Mazda2 besteld hebt. Zodra we bij je voor de deur staan met je auto, mag jij een proefrit maken. Bevalt de Mazda, dan zetten we hem meteen op jouw naam. En daarna heb je nog eens 14 dagen de tijd om zeker van je zaak te zijn. Bedenk je toch dat het niet helemaal is waar je naar zocht? Laat het ons weten binnen 2 weken, dan halen we hem gewoon weer bij je op. Zonder lastige vragen of gedoe. Met het volledige aankoopbedrag terug op jouw rekening.

Onze andere modellen