Mazda 3

Populair in het Mazda-gamma

De Mazda3 is een populaire auto in het Mazda-gamma. In 2003 verscheen de eerste op de markt, als opvolger van de Mazda 323. In 2009 kwam de tweede generatie van de Mazda3 en in 2019 was het alweer tijd voor de vierde. Mocht je er in Japan naar op zoek zijn: daar luistert ‘ie naar de naam Axela. De Mazda3 voelt zich thuis in het C-segment (de kleine middenklasse) en is een geduchte concurrent van de Volkswagen Golf, Ford Focus, Kia Ceed, Audi A3, Seat Leon en Renault Mégane. Het interieur van de Mazda3 is ‘anders’: helemaal volgens het principe van ‘less is more’. De auto gooit ook hoge ogen als we kijken naar de prijzenkast: in 2019 kreeg de Mazda3 de maximale score van vijf sterren bij de veiligheidstest (EuroNCAP) en in hetzelfde jaar won ‘ie ook ‘Red Dot: Best of the Best’, een internationaal erkende prijs voor uitmuntend productdesign.

Betrouwbare service en dito bolides

Bij auto.nl koop je je Mazda3 gewoon online. Net zo makkelijk als het bestellen van je pizza, je nieuwe kleding of je paar schoenen. We begrijpen dat het een tikkeltje spannend is — daarom maken we je het zo makkelijk mogelijk. Met betrouwbaar beeld van je tweedehands Mazda3, waarop je elk deukje en krasje ziet als die aanwezig zijn. Daarnaast controleert onze Johan alle auto’s voordat ze in de webshop komen. Op maar liefst 31 punten, zodat we je met een gerust hart durven beloven dat je minimaal 15.000 kilometer kan rijden zonder onderhoud. Een betrouwbare bolide en net zulke fijne service. Je krijgt er trouwens ook nog een jaar BOVAG-garantie, vijf apk’s, een jaar gratis pechhulp en een gratis onderhoudsbeurt bij.

Mazda3: zo van je scherm naar je stoep

Heb je dé Mazda3 van je dromen uitgezocht? Perfect. Zodra jij bestelt, maken we een afspraak met je om ‘m te bezorgen. Zodra we voor je deur staan, is het aan jou om een proefrit te maken. Dan weet je zeker dat het helemaal jouw smaak is. Bevalt de Mazda3? Dan zetten we hem meteen op jouw naam. Goed om te weten: zelfs dan zit je nog nergens aan vast, want je hebt een bedenktermijn van 14 dagen. Kom je er binnen twee weken achter dat het toch niet is wat je zocht? Geef het aan ons door, dan halen we je Mazda3 gewoon weer op. Zonder lastige vragen, zonder gedoe. En dat aankoopbedrag? Dat krijg je volledig terug.

Onze andere modellen