Mazda 6

"De beste tot nu toe"

Al in 1970 zag de Mazda6 het levenslicht. Toen heette hij in Europa de 616. Het was de opvulling tussen de kleinere 1000 (of Familia) en de grotere 929 (Luce). In 2002 nam het automerk alle modellen nog eens onder de loep en werd uit verschillende modellen de Mazda6 geboren. Volgens eigen zeggen is het ‘de beste Mazda tot nu toe’, dus dat belooft wat. In 2013 won dit model de Red Dot Design Award, een internationaal erkende prijs voor uitmuntend productdesign. De Mazda6 is leverbaar als hatchback en als sedan, allebei in drie uitvoeringen.

De Mazda6: zowel als occasion als gloednieuw betrouwbaar

Je volgende auto kopen is altijd een beetje spannend. En nog een tikkie spannender als het een tweedehands auto is, via een webshop. Daar hebben wij over nagedacht. Bij ons hoef je namelijk niet te onderhandelen over de prijs, want onze prijzen zijn inclusief alles en lager dan bij ‘de gewone dealer’. Gebruikte auto’s zijn bij auto.nl gemiddeld 3% goedkoper en nieuwe auto’s gaan tot wel 9% goedkoper de deur uit. Je hoeft je ook geen zorgen te maken om de staat van de auto — dankzij de 31-punten-check van onze Johan. Johan controleert al tientallen jaren auto’s, van de aandrijfriem tot de airco en van de ABS tot de airbags. Dat doet hij zo goed, dat we je beloven dat je 15.000 kilometer rijdt zonder pitstop voor onderhoud. En daar krijg je een jaar BOVAG-garantie, een jaar pechhulp, een gratis onderhoudsbeurt en vijf apk’s bij.

Binnen een paar klikken en dagen is je Mazda6 helemaal van jou

Heb je je Mazda6 besteld? Te gek. We pakken meteen onze planning erbij om te kijken wanneer we je auto kunnen bezorgen. Waar heb je ‘m het liefst: op je werk of bij je thuis? Het maakt ons niet uit, zolang het maar in Nederland is. Zodra we bij je zijn, is het aan jou om een proefrit te maken. Dan leggen we je graag alles uit over je bolide en zetten we ‘m, als ‘ie bevalt, meteen op jouw naam. Zelfs dan zit je nog nergens aan vast, want je hebt dan nog 14 dagen de tijd om helemaal zeker van je zaak te zijn. Is de Mazda6 toch niet helemaal wat je zocht? Laat het ons weten, dan halen we hem gewoon weer bij je op. Zonder lastige vragen, wél met het volledige bedrag terug op jouw rekening.

Onze andere modellen