Coronavirus Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, nemen wij maatregelen rond de bezorging van auto’s.Meer informatie

Mazda Mazda CX-5

Blik- en prijzenvanger

De Mazda CX-5 kwam in 2020 op de markt om de Tribute en de grotere CX-7 op te volgen. Hij ging als een warme bolide over de toonbank en verkocht beter dan de twee modellen die we hiervoor noemden. Het is in ons deel van Europa de grootste SUV-achtige die Mazda heeft, terwijl er in andere landen nog grotere modellen in de catalogus staan. Zo rijden ze in de VS bijvoorbeeld liever in de nog grotere CX-9. De CX-5 is naast een blikvanger ook een echte prijzenvanger: door de ANWB verkozen tot de meest waardevaste occasion, in 2012 benoemd tot Crossover of the Year en in datzelfde jaar de Design Award, occasion van het jaar 2018 en vijf sterren bij de crashtest van EuroNCAP. De CX-5 is te vergelijken met de Kia Sportage, Nissan Qashqai, Nissan X-Trail, Opel Antara, Renault Koleos, Toyota RAV4 en Volkswagen Tiguan.

5 sterren voor de service

Je nieuwe auto kopen gaat niet over één nacht ijs. Je wil zeker weten dat je een betrouwbare bolide koopt bij een betrouwbaar bedrijf. En als het even kan ook niet voor de hoofdprijs. Daarom hebben wij goede voorwaarden, zoals een bedenktermijn van 14 dagen, altijd de laagste prijs die we kunnen bieden (nieuwe auto’s tot wel 9% goedkoper en gebruikte auto’s gemiddeld 3% goedkoper dan bij de gewone dealer) en je auto gratis thuisbezorgd. Koop je een gebruikte CX-5? Dan heeft onze Johan hem op 31 punten gecontroleerd. Van de airco tot de airbags en van de velgen tot de versnellingsbak. En is er ooit iets met je auto aan de hand? Dan staan de deuren van meer dan 100 servicepunten verspreid over heel Nederland wagenwijd voor je open.

Kiezen, klikken en karren maar

Online je Mazda CX-5 kopen — ideaal. Je kiest, je klikt, je bestelt en daarna hoef je alleen nog je deurbel in de gaten te houden. De rest regelen wij. Binnen 5 werken is je CX-5 van je scherm naar je stoep verplaatst en heb jij het stuur in handen voor je proefrit. Is de bolide helemaal goedgekeurd? Dan zetten we je CX-5 meteen op jouw naam. Zelfs dat hoef je niet zelf te regelen. Kom je later tot de conclusie dat de auto toch niet perfect bij je past? Dan halen we hem zonder gedoe weer op. En we geven je je volledige aankoopbedrag gewoon terug.