Mazda CX-3

De stille genieter

Compacte cross-overs en mini-SUV’s zijn populair en dat zag Mazda ook. Dus daar was de CX-3, die op hetzelfde platform staat als de Mazda2. De CX-3 is er in verschillende uitvoeringen, zoals de S en de GT-M. Volgens Mazda is het luxe en verfijnde auto met prachtig vormgegeven exterieur en interieur. De CX-3 is goed geïsoleerd, is stil en trilt maar weinig tijdens het rijden. De stille genieter, zeg maar. Leverbaar met vierwielaandrijving en Skyactiv-technologie: een technisch snufje dat je brandstofverbruik beperkt zonder dat je rijplezier inlevert. Concurrenten van deze bolide? De Opel Crossland X en de Renault Captur.

Over de stille genieter gesproken

Hoe fijn is het: je Mazda CX-3 online bestellen? De deur niet uit hoeven, geen onderhandelingen met een dealer en op je gemak alles lezen, bekijken en nadenken. Of je nou een gloednieuwe CX-3 koopt of dat je voor een occasion gaat: je weet bij auto.nl zeker dat je een betrouwbare bolide koopt. Johan, onze operationeel manager, controleert namelijk alle occasions voordat ze in de webshop komen. Uitgebreid ook, op maar liefst 31 punten. Pas als hij de auto aan zijn moeder zou verkopen, zetten wij ‘m online. Dat betekent dat jij veilig de weg op kan. Maar het oog wil ook wat — snappen we. Daarom staan er goede foto’s van je auto online. En met ‘goed’ bedoelen we dat elk krasje of deukje zichtbaar moet zijn als ze op de auto zitten. Wel zo eerlijk. Onderhoudsrapport opvragen? Slim. Sturen we je meteen toe. Verder nog vragen? Laat het ons weten, want we staan al in de startblokken om ze te beantwoorden.

CX-3 is scheepsrecht

Toch een beetje spannend om je auto online te kopen Snappen we. Daarom zorgen we voor goede voorwaarden. Zoals dat je nog helemaal nergens aan vast zit als je hem bestelt. Zelfs niet na je proefrit of na het op jouw naam zetten. Je hebt namelijk dan nog 14 dagen de tijd om echt van je auto te proeven. Is het helemaal jouw ding? Te gek. Toch niet wat je zocht? Laat het ons weten, dan halen we je CX-3 zo snel mogelijk weer bij je op. Zonder gedoe. Wel met het volledige aankoopbedrag terug op jouw rekening.

Onze andere modellen