Mazda CX-30

Staat garant voor rijplezier

Hoewel de naam anders doet vermoeden, vult de CX-30 de plek op tussen de CX-3 en CX-5. De crossover lijkt erg op de Mazda3, maar is toch enig in zijn soort én leverbaar met vierwielaandrijving. In 2019 kwam dit model op de markt. De auto doet met het gebruiksgemak aan als een SUV, maar is wat compacter dan de echte terreinwagens. Een prima bolide voor de stad en om flink boodschappen mee te doen, want je hebt enorm veel binnenruimte. De CX-30 is leverbaar met een diesel-, benzinemotor en met Skyactiv-Xbenzinemotor. Die laatste maakt je auto wat zuiniger. Zuinig of niet, deze auto staat garant voor rijplezier. Oh, en vraag je je af waarom ‘ie niet gewoon CX-4 heet? Omdat Mazda al een model met die naam verkoopt, maar dan alleen op de Chinese markt.

Da’s mazzel: je Mazda CX-30 online bestellen

Onderzoeken wijzen uit dat niemand het leuk vindt om met autodealers te onderhandelen. Daarom bieden wij meteen de laagste prijs en slaan we het hele onderhandelen over. Nieuwe auto’s gaan tot wel 9% goedkoper de deur uit en gebruikte auto’s gaan voor gemiddeld 3% minder naar de nieuwe eigenaar. Hoe dat kan? We hebben geen dure showrooms of verkopers. En dat voordeel berekenen we aan jou door. Bekijk je auto uitgebreid in de webshop en stel ons alle vragen die je hebt. Onderhoudshistorie opvragen? Geen probleem. Koop je Mazda CX-30 precies zoals jij het wil.

Hallo, hier is je Mazda CX-30

Zo, je Mazda CX-30 besteld? Toveren wij onze planning tevoorschijn. Wanneer mogen we je bolide bezorgen? Binnen 5 werkdagen staan we op je stoep — of die van je werk, het is maar net waar jij je auto wil hebben. Dan is het aan jou om een proefrit te maken en te beslissen of het een blijvertje is. Ja? Te gek, dan zetten we hem meteen op jouw naam. Kom je er binnen 14 dagen toch achter dat het niet de perfecte match is? Dan halen we je CX-30 gewoon weer op. Zonder lastige vragen. En het volledige aankoopbedrag? Dat krijg je zo snel mogelijk terug.

Onze andere modellen