Mercedes-Benz

Mercedes-Benz modellen

De auto’s van Mercedes-Benz behoren al jarenlang tot de meest gewaardeerde modellen in het hogere prijssegment. Mercedes-Benz is een automerk uit Duitsland, ontstaan als gevolg van de fusie tussen de Daimler Motoren Gesellschaft en de firma Benz & Cie. Het merk produceert met name personenauto’s en busjes, maar ook bussen, bestelwagens, vrachtwagens en zelfs vliegtuigen rollen van de band. Daarnaast zijn ze ook eigenaar van andere automerken zoals Maybach en Smart. Zo is er voor iedere doelgroep een geschikt model te vinden. Of je nu zoekt naar een hatchback, SUV, sedan of stationwagen, hier vind je wat je zoekt.

Comfort en design In een Mercedes-Benz rijden is werkelijk een genot voor iedere bestuurder. Met een ultieme wegligging en het soepele gevoel in het stuurwiel beweeg je je vloeiend over de weg. Bovendien zorgt het luxe interieur voor extra comfort binnenin de auto. Daarnaast blinkt ieder model ook nog eens uit in het uiterlijk. De strakke vormgeving en het sportieve design zijn kenmerkend voor Mercedes-Benz.

Veilig online bestellen!

Uniek aan auto.nl is dat je jouw Mercedes-Benz eenvoudig online bestelt. De auto wordt binnen vijf dagen geheel rijklaar bij je thuis afgeleverd zonder dat je bezorgkosten betaalt. Je hebt daarbij de keuze om te betalen op het moment dat de auto geleverd wordt. Bij aflevering kun je direct een proefrit maken om te ervaren hoe de auto rijdt. Als het model bevalt wordt ter plekke de overschrijving geregeld. Daarna heb je nog 14 dagen bedenktijd. Toch niet helemaal tevreden? Dan halen we de Mercedes-Benz kosteloos bij je op en krijg je het volledige aankoopbedrag teruggestort.

Tweedehands Mercedes kopen

We begrijpen dat een tweedehands auto online kopen een risico met zich meebrengt. Daarom streven we naar een open en transparante handelswijze. We hanteren altijd vaste prijzen zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Bovendien controleren we de gebruikte auto’s bij binnenkomst op 31 punten voordat we deze aanbieden op de site. Van de aandrijflijn tot de lak en het interieur, de auto wordt op alle punten gecheckt. Alle onderdelen met enige vorm van slijtage worden direct vervangen. Op deze manier kunnen wij garanderen dat je minimaal 15.000 kilometer kunt rijden zonder onderhoud. Mochten er eventuele deukjes of krassen aanwezig zijn, worden deze duidelijk getoond op de 360-graden foto’s. Zo krijg je een reëel beeld van ieder model.