Mercedes-Benz B-Klasse

De veelzijdige gezinsauto

Een gezinsauto die standaard rijk is uitgerust: de Mercedes-Benz B-Klasse. In deze auto voelt alles makkelijk: rijden, je navigatiesysteem instellen met je stem en de mooiste rit van je leven hebben. Jij hoeft je niet aan te passen aan je auto, de B-Klasse past zich aan aan jou. Leg je elke dag dezelfde weg af naar je werk en staat er file? Je bolide geeft je een seintje en snellere routes. Gemak dient de mens. Je zorgen maken om de veiligheid van jou en je gezin is in deze auto niet nodig. Intelligente assistentiesystemen zien gevaarlijke situaties en waarschuwen je of corrigeren automatisch. Even gauw boodschappen doen is aan deze bolide ook wel besteed. Met een lage laaddrempel en neerklapbare achterstoelen haal je ze desnoods voor je hele familie. Zelfs je oudste familielid kan mee, want instappen is voor iedereen comfortabel.

Gemak dient de mens, auto.nl ook

Je B-Klasse online kopen is zo gek nog niet. Je hoeft er de deur niet voor uit en we bezorgen ‘m geheel gratis bij je thuis. En of je bolide nou helemaal nieuw is of tweedehands, je weet zeker dat je een goede B-Klasse koopt. We hebben namelijk Johan. Operationeel manager en al 20 jaar heel goed in het controleren van auto’s. Op maar liefst 31 punten. Durft hij de auto niet aan zijn moeder te verkopen? Dan ook niet aan jou. In onze webshop vind je alleen B-Klasses waarmee je veilig de weg op kan. Het gebruikelijke rondje om de auto lijkt in een webshop misschien lastig. Daarom hebben we perfecte plaatjes geschoten, die jou precies laten zien in welke staat de bolide verkeert. Zie je op geen enkele foto een krasje of deuk? Dan is de bolide puntgaaf. We poetsen namelijk niets weg op de foto’s, maar vergroten het juist voor je uit. Zodat jij precies weet wat je koopt. Even een onderhoudsrapport opvragen? Mag altijd. Heb je verder nog vragen? Stel ze, want het team zit op het puntje van hun stoelen om ze te beantwoorden.

Is je B-Klasse echt van grote klasse?

We snappen dat het een beetje spannend is om je auto online te kopen. Daarom zit je nog nergens aan vast. Zelfs niet als we met je B-Klasse voor de deur staan. En ook niet als de proefrit bevallen is en we ‘m op jouw naam hebben gezet. Je hebt dan nog 14 dagen de tijd om je auto écht te proeven. Kom je tot de conclusie dat het net niet helemaal is waar je naar zocht? Laat het ons weten. Binnen 14 dagen halen we ‘m bij je op. Zonder lastige vragen of gedoe.