Coronavirus Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, nemen wij maatregelen rond de bezorging van auto’s.Meer informatie

Mercedes-Benz C-klasse

Mercedes-Benz C-Klasse

Als opvolger van de Mercedes-Benz 190-serie, werd in 1993 de Mercedes-Benz C-Klasse geïntroduceerd. Een wereldwijde bestseller en op diverse gebieden toonaangevend in zijn segment. In eerste instantie werd de C-Klasse op de markt gebracht als sedan en stationwagen, maar in latere generaties zijn er ook sportieve coupé-modellen in productie gebracht. Iedere rit in een C-Klasse is werkelijk een genot. Zodra je het gaspedaal intrapt, voel je direct de krachtige acceleratie. Daarbij reageert de auto perfect op iedere beweging van het stuur. Hierdoor beweeg je je soepel over de weg.

Pure luxe

De nieuwste generatie Mercedes-Benz C-Klasse is uitgevoerd met actieve stuurassistentie, die in combinatie met de adaptive cruise control functioneert. Hierdoor houdt de C-Klasse de afstand tot de voorligger altijd constant en stuurt deze automatisch in de bochten. Ook aan het interieur is voldoende aandacht besteed. Zo is de C-Klasse nu ook leverbaar met een 10 inch beeldscherm in het midden van het dashboard. Verder draagt het vernieuwde stuurwiel met aluminium bedieningsknoppen bij aan de luxe uitstaling van het interieur. Daarnaast is de C-Klasse voorzien van comfortabele stoelen die je van Mercedes-Benz gewend bent. Zo is iedere rit comfortabel én veilig.

Mercedes-Benz C-Klasse online bestellen

Een auto kopen met het gemak waarmee je een nieuwe spijkerbroek bestelt. Dat is waar we bij auto.nl in geloven. Hier bestel je jouw nieuwe Mercedes-Benz C-Klasse of occasion namelijk eenvoudig online. We begrijpen heel goed dat dit spannend voor je is. Daarom heb je nadat we de auto bij je afgeleverd hebben altijd nog 14 dagen bedenktermijn. Bevalt jouw Mercedes-Benz C-Klasse toch niet dan halen we deze kosteloos bij je op en krijg je het volledige aankoopbedrag teruggestort. Pas als je helemaal tevreden bent, zijn wij het ook.

Betrouwbare occasions

Bij auto.nl kun je terecht voor de aanschaf van zowel nieuwe modellen als occasions. Vooral wanneer je online een Mercedes-Benz C-Klasse occasion aanschaft, wil je natuurlijk weten wat je koopt. Daarom bieden we je gedetailleerde 360-graden foto’s van ieder model zodat je precies weet in welke staat de auto verkeert. Bovendien worden alle gebruikte auto’s grondig gecontroleerd aan de hand van onze 31-punten check. Defecte onderdelen worden daarbij gerepareerd of vervangen. Hierdoor heb je dus lange tijd plezier van jouw Mercedes-Benz C-Klasse occasion.