Coronavirus Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, nemen wij maatregelen rond de bezorging van auto’s.Meer informatie

Mercedes-Benz E-Klasse

De slimme limousine

De Mercedes-Benz E-Klasse. Je kan ‘m ook wel de slimme limousine noemen. Deze auto is uniek en bijzonder veilig. Maak je veel ritten op onbekend terrein of rijd je veel ‘s nachts? De E-Klasse ontlast je. Dankzij Mercedes-Benz Intelligent Drive kom je ontspannen en hartstikke veilig op je bestemming aan. Bijvoorbeeld doordat je auto goed oplet bij kruispunten, om kop-staart-botsingen te voorkomen en ongevallen met overstekende voetgangers te verminderen. Met de E-Klasse hoef je ook zeker geen straat verderop te parkeren om ongezien ergens binnen te komen. Deze auto is niet alleen een verademing voor je rijplezier en comfort — het is ook echt een lust voor het oog. En met maar 4,5 seconden ga je van 0 naar 100 kilometer per uur. Dit is echt het beste jongetje van de klas.

Je auto kopen bij auto.nl, ook slim

Een Mercedes E-Klasse koop je niet zomaar. Je wil zeker weten dat alles goed zit. En dat je niet te veel betaalt. Te veel betalen doen we niet aan. De prijs die je ziet bij de auto waar je je pijlen op gericht hebt, is de prijs die je betaalt. Geen cent meer. Geen verrassingen als ‘dan wordt het nog 100 euro voor het rijklaar maken, alsjeblieft’. Die prijs ligt trouwens gemiddeld 3% lager bij gebruikte auto’s en tot wel 9% lager bij nieuwe auto’s. We hebben geen showrooms of dure verkopers en dat voordeel is in jouw voordeel. Wat we wel hebben: meer dan 100 servicepunten door heel Nederland. De deuren staan altijd wagenwijd voor je open.

Kiezen, klikken, karren in je E-Klasse

Online shoppen voor een auto. Ideaal. Je kiest, je klikt, je bestelt en je houdt je deurbel in de gaten. We zorgen ervoor dat je E-Klasse binnen 5 werkdagen van je beeldscherm naar je oprit komt. Even een proefrit maken? Graag zelfs. We stappen bij je in en leggen je meteen uit hoe alles werkt. Bevalt je bolide? Perfect. Dan zetten we ‘m meteen op jouw naam. Hoef je ook daar de deur niet voor uit. Of je auto, want we snappen het als je daar de eerstvolgende uren in door wil brengen. Kom je later toch tot de conclusie dat de E-Klasse niet perfect bij je past? Halen we hem zonder morren weer op. En we storten je aankoopbedrag natuurlijk netjes terug.