image/svg+xml Louwman Created with Sketch. icon-checked icon-document 5B3F2C90-278E-45DB-8AA9-3BD22C3DA5BC phone-icon icon-filter Louwman Created with Sketch. icon-readmore icon-dilevery 602D7FAA-55E3-474B-949F-2F504E2A2A55 Shape

Mercedes-Benz GLA‑Klasse

Krachtige blikvanger

De Mercedes-Benz GLA-Klasse is een auto die je graag nakijkt. Een imposante wagen die zijn weg ook offroad wel weet te vinden. Je bent ineens zo dol op bochten rijden, dat je bijna een extra vakantie boekt naar de haarspeldbochten in de Alpen. Lange ritten zijn met de GLA-Klasse prima te doen: met de comfortabele stoelen is elke rit een feestje voor zowel bestuurder als degene die naast je zit. Niet dat de mensen achterin iets te klagen hebben, want met de SUV-genen van deze bolide, heeft iedereen ruimte zat. Zelfs aan je bagage is gedacht. De kofferbak is ruim en te openen door je voet onder de achterkant van de GLA-Klasse te bewegen. Ligt je auto zo vol, dat je nog weinig ziet door je achterraam? Met de vier ingebouwde camera’s heb je altijd een goed zicht rondom je auto. Ideaal.

We helpen je graag op weg

Ben je op zoek naar de perfecte auto voor jou? En is je oog gevallen op een Mercedes-Benz GLA-Klasse? Dat snappen we wel. Met een auto die je zo in de watten legt, ben je waarschijnlijk ook op zoek naar dito service. En daar lusten wij wel pap van. Online je auto kopen is makkelijker en goedkoper dan ooit. Nieuwe auto’s zijn via auto.nl tot wel 9% goedkoper en gebruikte auto’s gaan voor gemiddeld 3% minder de deur uit. Dat scheelt weer. We hebben namelijk geen dure showrooms en verkopers. En daar profiteer jij van. Wat we wel hebben? Een team dat klaar zit om je vragen te beantwoorden én operationeel manager Johan. Johan controleert alle auto’s op 31 punten voordat ze naar de nieuwe eigenaar gaan. Zodat we jou kunnen beloven dat je de eerste 15.000 kilometer rijdt zonder pitstop voor onderhoud.

Van je beeldscherm naar je oprit

Lekker, hè? Dat je je GLA-Klasse gewoon bestelt vanuit je luie stoel? Met hetzelfde gemak als een pizza. En dan bezorgen we ‘m ook nog eens bij je thuis. Dan is het feest pas echt begonnen: tijd voor je proefrit. Als de bolide voldoet aan je eisen, zetten we ‘m op jouw naam. Hoef je dat ook niet meer te regelen. Kom je er binnen 14 dagen achter dat jullie toch geen match zijn? Dan halen we de GLA-Klasse gewoon weer bij je op. Zonder lastige vragen, zonder gedoe. En het aankoopbedrag? Dat krijg je volledig terug.