Coronavirus Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, nemen wij maatregelen rond de bezorging van auto’s.Meer informatie

Mercedes-Benz GLC-Klasse

Opvallend luxe

De GLC-Klasse is een auto die overal de blits maakt. Met de optionele vierwielaandrijving ben jij zelfs op zwaar terrein de baas. Heerlijk, als je af en toe van de weg gaat om op avontuur te gaan. En denk maar niet dat je door die sportieve optie in een oncomfortabele racewagen zit. Mercedes weet wat comfort is en voert dat door in álles. De GLC-Klasse heeft ruimte voor al je wensen en maakt je dromen waar. Zowel interieur als exterieur zijn van grote Klasse. De techniek laat ook niets te wensen over. Wil je lekker op reis met je bolide? De kofferbak is de grootste in het segment. Heb je niet genoeg aan de 550 liter? Klap de achterbankleuning soepel naar voren en je hebt 1600 liter tot je beschikking. Bang dat je tijdens een lange rit gestresst raakt? Onnodig. Mercedes-Benz Intelligent Drive helpt je ontspannen en brengt je veilig op je bestemming. Begin je zen aan je afspraak, boodschappen of vakantie.

Ontspannen een auto kopen

Uit onderzoeken blijkt dat autokopers onderhandelen helemaal niet leuk vinden. Dat snappen we. Daarom bieden we meteen de laagste prijs. Slaan we het onderhandelen gewoon over. Nieuwe auto’s zijn bij auto.nl tot wel 9% goedkoper en gebruikte auto’s gaan voor gemiddeld 3% minder naar hun nieuwe eigenaar. We hebben namelijk geen dure showrooms en dito verkopers. En daar profiteer jij van. En de GLC-Klasse mag dan wel een snelle auto zijn; jij hebt tijd zat. Een nachtje (of meer) slapen over de aankoop van je nieuwe auto, is geen probleem. Ons allerlei vragen stellen over de bolide ook niet. Vinden we juist leuk. Koop je GLC-Klasse precies zoals jij het wil.

Houd je je deurbel in de gaten?

Heb je je GLC-Klasse besteld? Te gek. Gaan we voor je aan de slag. We maken een afspraak met je om je nieuwe bolide te bezorgen. Binnen 5 werkdagen geniet jij dus van de luxe van deze bolide. Je maakt een proefrit en beslist of het een blijvertje is. Ja? Dan zetten we ‘m meteen op jouw naam. Mocht je er binnen 14 dagen achter komen dat jullie toch niet perfect bij elkaar passen, dan halen we de GLC-Klasse gewoon weer bij je op. Zonder gedoe, zonder lastige vragen. En het volledige aankoopbedrag krijg je zo snel mogelijk weer terug.